חמוצים שמיר שום
חמוצים שמיר שום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 10 . מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם שיני שום, פלפל, זרעי שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמוצים שמיר שום, חמוצים שמיר שום, ו חמוצים סיר שום חמוץ שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף צנצנות ביסודיות במים חמים, סבון. אם אתם מתכננים לעשות חמוץ מדף יציב, להכין פח אמבטיה מים רותחים. שים מכסים טריים צנצנת שימורים לתוך סיר קטן עם 3 אינץ ' של מים ולהגדיר את המבשל barest.
לשטוף ולייבש מלפפונים קירבי.
חותכים לשבבים, חניתות או להשאיר שלם, בהתאם להעדפה שלך.
מערבבים חומץ, מים ומלח במחבת רוטב ומביאים לרתיחה.
לא פחות לחלק שיני שום, זרעי שמיר, פלפל שחור פתיתי צ ' ילי אדום בין צנצנות. לארוז מלפפונים מוכנים לתוך צנצנות חזק ככל שאתה יכול מבלי למחוץ אותם.
יוצקים את המלח לתוך הצנצנות, משאירים 1/4 אינץ ' headspace (כלומר כמות השטח בין פני השטח של המלח ואת השפה של הצנצנת).
הסר את כל בועות האוויר מצנצנות על ידי הקשה עליהם בעדינות. אתה יכול גם להשתמש במקלות עץ או כלי פלסטיק כדי לעזור להסיר בועות עקשניות.
נגב חישוקים ולהחיל מכסים ורצועות (לא לדפוק אותם חזק מדי).
אם עיבוד צנצנות ליציבות מדף, צנצנות נמוכות לסיר העיבוד שלך. כאשר המים חוזרים לרתיחה, להגדיר טיימר במשך 10 דקות.
כאשר הזמן נגמר, להסיר צנצנות מ שימורים סיר ולאפשר להם להתקרר. כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לבדוק חותמות.
אם תבחר לא לעבד את הצנצנות שלך, תן להם להתקרר לפני שהכנסת אותם למקרר. שים לב שצנצנות שלך עשויות לאטום במהלך תהליך הקירור. עם זאת, ללא תהליך אמבט מים רותחים, זה לא אומר שהם יציבים מדף. עדיין מקררים.
תן לחמוצים לנוח לפחות שבוע לפני האוכל.