חציל חצילים (חציל) סופלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, טימין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: חציל (חציל) לטבול, חציל (חציל) לטבול, ו חציל (חציל) קפונטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F; חמאה או שמן תבשיל אפייה 1-1 / 2 ליטר או מחבת סופלה.על חום בינוני במחבת גדולה (עם כיסוי) או תנור צרפתי עגול (עבודות Le Creuset שלי להפליא), להמיס חמאה ושמן יחד, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, סלרי, ושום על חום נמוך עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים את בזיליקום, אורגנו, טימין ו לטחון, ערבוב, עד הקמח מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את החלב ואת החציל לקוביות.להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, עד החצילים הוא רך מאוד, על 15 עד 20 דקות; לבדוק את התערובת כל 5 דקות בערך ומערבבים, הוספת מים או מרק כדי לשמור על תחתית המחבת לחה.
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה; לאפשר להתקרר במשך 5 דקות, ערבוב occasionally.In קערה, לשלב את פירורי הלחם, מוצרלה, פרמזן, מלח, פלפל, 4 חלמונים ומערבבים היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)