קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות70
ציון בריאות2
מגזין

חרדל כתום חמוציות

חרדל כתום חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חרדל כתום חמוציות. מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, סוכר מגורען, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. נסו חמוציות-תפוז צ'אטני עם כמון, שומר, זרעי חרדל, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו פנקייק אוכמניות ותפוז עם סירופ חמוציות-מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שבעה צנצנות 4 אונקיות על מתלה בסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים חמים. בינתיים, לשים את החישוקים ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר חישוקים ועפעפיים לנוח במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר סיר מחום ולהוסיף זרעי חרדל. מכסים את הסיר ולתת לעמוד עד זרעי חרדל ספגו את רוב הנוזל, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
להעביר זרעים וכל נוזל שנותר לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים כוס מים אחת ומערבבים עד שהתערובת חלקה ורוב זרעי החרדל קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
מוסיפים חמוציות ומערבבים עד קצוצים, עוצרים כדי לגרד את הצדדים ומערבבים תוכן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
9
יוצקים את התוכן של הבלנדר לתוך סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוזים ומביאים לרתיחה. מערבבים בסוכר, חרדל יבש, וכלספייס. המשך להרתיח תערובת, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מופחת קצת, על שתים עשרה דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
אבקת חרדלאבקת חרדל
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מצקת חרדל חם לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד שהם רק בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מניחים צנצנות על המדף בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החימום, לחשוף סיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר