קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף

חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף
חתיכות מגעיל: חביתת כבד עוף נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לך chanterelles, שרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: הקטעים המגעילים: כבד ברווז, הקטעים המגעילים: כבד עגל עם בצל, ו הקטעים המגעילים: Sopaipillas.

הוראות

1
משרים את הכבדים בחלב לפחות 30 דקות, רצוי כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מסננים את הכבדים, משליכים את החלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
הסר כל רקמות חיבור קשה עם מספריים או סכין קטנה. לשטוף בקצרה את הכבדים מתחת למים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. חותכים כל כבד ל 2 או 3 חלקים, כ 1 אינץ ' באורך.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
במחבת רדודה, מחממים כף אחת של חמאה; כאשר קצף החמאה מתחיל לרדת, מוסיפים את הפטריות. מערבבים את הפטריות סביב המחבת לזמן קצר; מטגנים במשך כמה דקות עד חום. כאשר הפטריות כמעט נעשות, מוסיפים את השום ומערבבים לערבב. מתבלים לפי הטעם במלח ומסירים מהחום, מניחים את הפטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים כף נוספת של החמאה באותו מחבת עד חם מאוד אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף את כל החלקים של הכבד ו sauté, ערבוב מדי פעם עד פני השטח של הכבד הוא השחמה אבל הפנים הוא עדיין ורוד, על 1 דקה. הסר במהירות מהחום ומניח בקערה עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תוסיף את השרי והמים למחבת. Deglaze המחבת עם כף עץ, גירוד את חתיכות הכבד כי הם תקועים למחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
כבדכבד
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את הנוזל על הכבדים והפטריות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
רגע לפני ההגשה, הכה את הביצים בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מוסיפים את שמן הכמהין ומגררים את אגוז המוסקט מעל הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
12
מוסיפים את הכבד ואת הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מחממים מחבת בינונית, כבדה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים כף חמאה, מערבלים את המחבת כדי להפיץ את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את תערובת הביצים ומנערים את המחבת קדימה ואחורה. מבשלים במשך אחת עד שתי דקות, רועד מדי פעם כדי למנוע דבק. החלק התחתון של הביצים צריך להיות משחימים קלות, אבל העליון צריך להיות מוגדר בקושי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר מהחום.
17
אם תרצה, לפזר במהירות עוד גוש חמאה על גבי הביצים. מקפלים את החביתות לשניים להחליק על צלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
18
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
19
מגישים באופן מיידי.