קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

טאקו אבוקדו

טאקו אבוקדו
מתכון טאקו אבוקדו מוכן בערך 25 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך רוטב פלפל חלפיניו, טורטיות תירס, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו אבוקדו, ו טאקו אבוקדו מטוגן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה בינונית, מערבבים אבוקדו, בצל, ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מסדרים טורטיות תירס בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה, ומניחים בתנור שחומם מראש 2 עד 5 דקות, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מורחים טורטיות עם תערובת אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מקשטים עם כוסברה ומפזרים רוטב פלפל חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף ירוקרוטב חריף ירוק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.