טאקו דגים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 342 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם סיד, מיץ ליים, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטפוח דגים להתייבש ולשלב בקערה לא מגיבה עם היין הלבן, מיץ ליים ושום. להפריש כדי להשרות על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
שדי פסיון אם )
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
כאשר הדגים מוכנים, להסיר אותו מן המרינדה, לטפוח יבש, מתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן מנצנץ, מניחים את עור הדג למטה במחבת. מבשלים עד אטום המשרד לגעת, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
פתית את הדג, לסחוט אחד פלחי הסיד מעל, ולזרוק למעיל. כדי להכין טאקו, ערם 2 טורטיות אחד על גבי השני ולמלא עם דגים, חסה, סלסה, כמה פרוסות אבוקדו, מנה של שמנת חמוצה. אני חוזר להכין 6 טאקו בסך הכל.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.