קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

טאקו דג מאהי בגריל

טאקו דג מאהי בגריל
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ מ 1 / סיד, שמנת, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, מאת המאסטר של ג'יליאן מייקלס שלך מטבוליזם ספר בישול: פיקנטי מאהי ומנגו דגים טאקו, ו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים המרינדה במעבד מזון ודופק עד שהכל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים את פילה דגים בתבנית תבשיל כוס ויוצקים על המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צלחת תבשיל זכוכיתצלחת תבשיל זכוכית
3
שים את המנה עם פילה marinating במקרר במשך שעה.2
4
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה ומקררים עד שאתם מוכנים! אמרתי לך שזה קל...3 חכות Mahi. עכשיו שיש לנו מושרה Mahi במשך כשעה, יש לנו רוטב שמנת שלנו מוכן, אז עכשיו זה זמן להכות את הגריל ולבנות טאקו אלה!4
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הסר את המנה המכילה את Mahi mainated מן regrigerator ולמקם על הדלפק.5Preheat הגריל גבוה לצלייה ישירה.6 אם יש לך סלסלת דגים, עכשיו זה הזמן להשתמש בו! אחרת, שמן סורגי הגריל שלך עם מגבת נייר מקופלת טבולה בשמן בישול.7בפעם הגריל מחומם, למקם את Mahi על החלק החם ביותר של הגריל.8ברגע שהמאהי מתחיל להיות אטום למעלה, הגיע הזמן להפוך אותו.9אחרישתהפוךאתהדגעל, מקםכמה טורטיות על הגריל לטוסט. זה לוקח רק כדקה לכל צד, אז לבדוק אותם במהירות. אנחנו רק רוצים להרים כוסית לכבודם בכל צד קצת. קצת או חרוך הוא בסדר (וטעים!).10פעם הדג מבושל דרך, להסיר מן הגריל.11 עכשיו כל מה שנשאר הוא הרכבת כמה טאקו דגים! תעמיסו טורטייה עם קצת מהאח " י הטעים בגריל, קצת רוטב שמנת וחסה קרועה או כרוב. זהו זה! קדימה, לבנות כמה טאקו (ולוודא שאתה לא מקבל שום רוטב שמנת על המקלדת שלך)...
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.