קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

טאקו מרגריטה דגים עם צ'יפוטלה - מיונז ליים וארוגולה

טאקו מרגריטה דגים עם צ'יפוטלה - מיונז ליים וארוגולה
טאקו מרגריטה דגים עם צ'יפוטלה-מיונז ליים וארוגולאן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 291 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, טורטיות תירס, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצ'יפוטלה המשומר צ' ילה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. נסו טאקו דגים עם מיונז צ'יפוטלה, טאקו דגים ליים צ'יפוטלה, ו Chipotle-ליים טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים הליבוט לשקית; חותמים ומרינים במקרר 30 דקות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3
הסר הליבוט מן התיק; להשליך מרינדה. פט הליבוט יבש; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
הליבוטהליבוט
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הוסף הליבוט; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. לשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מערבבים מיונז, כוסברה, מיץ, וצ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; העליון כל טורטיה עם ארוגולה 1/4 כוס על תערובת מיונז 2 כפיות. מתקפל לחצי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.