טאקו קרניטאס חזיר בר עם ג'יקמה-סלסה מנגו
מתכון חזיר בר Carnitas טאקו עם סלסן ג'יקמה-מנגו מוכן בערך 4 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך פלחי ליים, זרעי כוסברה, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. מתכונים דומים: חזיר בר עטוף בחזירי בר., טאקו דה קרניטס ללא בזבוז עם סלסה ורדה, ו קרוק פוט קרניטס טאקו עם סלסה צ'ילי אדום.
הוראות
מניחים את marjoram, שום, כוסברה, ועלים המפרץ בחתיכה קטנה של גבינה ולקשור אותו בחוזקה עם חוט הקצב.
מניחים את כל המרכיבים הנמדדים בקערה בינונית, מתבלים במלח ומערבבים לשלב. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.להגשה:כאשר הבשר מוכן, להסיר ולהשליך את צרור עשבי תיבול ובצל רבעים. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד המים הנותרים התאדו ורק השומן שניתנו ציפוי החלק התחתון של המחבת. להפחית את החום נמוך ולתת את הבשר מטגן בשומן, מפנה מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי ומתחיל להתפרק, כ 20 דקות.
הסר וזרוק כל חתיכות גדולות של שומן לא מולחם.
מגישים את carnitas בטורטיות, עקף עם סלסה, עם פלחי סיד בצד.