קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טארט דובדבן-אמרטו

טארט דובדבן-אמרטו
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, פירורי עוגיות חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 364 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו טארט דובדבן Amaretto, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לשלב פירורי לחם קצר, 1/4 כוס סוכר חום, שקדים, חמאה, ו 1/4 כפית מלח. לחץ לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים עד זהב אור, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
בינתיים, להביא 3/4 דובדבנים כוס, 1/2 כוס אמרטו, סוכר, ו 1/8 כפית מלח להרתיח בסיר קטן על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד עבה syrupy, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
העברה לקערה גדולה וקריר מעט, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים דובדבנים טריים וזורקים למעיל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
8
מערבבים מים וג ' לטין בקערה קטנה. מיקרוגל עד ג ' לטין מתמוסס, כ -20 שניות. מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בקערה בינונית, לטאטא יחד מסקרפונה, הנותרים 2 כפות סוכר חום, נשאר 1/4 כוס אמרטו, וניל, נשאר 1/8 כפית מלח, ותערובת ג ' לטין מקורר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מורחים תערובת מסקרפונה במעטפת טארט מקורר העליון עם תערובת דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
להירגע לפחות 30 דקות לפני ההגשה.