קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט טארט טיטן בסיר חימר

טארט טארט טיטן בסיר חימר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טיטן טארט טיט חימר. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם בתוספת 2 כפות חמאה, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן.

הוראות

1
חותכים פרוסה דקה מקצות הגזע של חצאי התפוח כך שהם יעמדו זקוף. בקערה גדולה, לזרוק את חצאי התפוח עם מיץ לימון כדי מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הגדר flameware 12 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את החמאה והחום עד שנמסו. מערבבים את הסוכר והמלח ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהסוכר מומס אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לארוז את חצאי התפוח למחבת, עומד אותם זקוף במעגלים קונצנטריים. מבשלים מעל חום מתון עד שכל אבל את צמרות מתרככים ומיצי שלהם יצרו קרמל עשיר, על 1 שעה ו 15 דקות. אפילו לבישול, לסובב את המחבת 45 מעלות על כל 10 דקות. לחץ קלות את התפוחים עם מרית כפי שהם מתרככים. לנער את המחבת מדי פעם כדי למנוע את התפוחים מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לסיבוב 14 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה. תדקור את המאפה עם מזלג. להכניס למקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
עוטפים את הבצק על התפוחים ומכניסים את הקצה עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אופים במשך כ 30 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור בזהירות להפוך את הטארט על מגש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז לחתוך טריזים לשרת.