קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט טארט טיטן בסיר חימר

טארט טארט טיטן בסיר חימר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טיטן טארט טיט חימר. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם בתוספת 2 כפות חמאה, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן.

הוראות

1
חותכים פרוסה דקה מקצות הגזע של חצאי התפוח כך שהם יעמדו זקוף. בקערה גדולה, לזרוק את חצאי התפוח עם מיץ לימון כדי מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הגדר flameware 12 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החמאה והחום עד שנמסו. מערבבים את הסוכר והמלח ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהסוכר מומס אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
לארוז את חצאי התפוח למחבת, עומד אותם זקוף במעגלים קונצנטריים. מבשלים מעל חום מתון עד שכל אבל את צמרות מתרככים ומיצי שלהם יצרו קרמל עשיר, על 1 שעה ו 15 דקות. אפילו לבישול, לסובב את המחבת 45 מעלות על כל 10 דקות. לחץ קלות את התפוחים עם מרית כפי שהם מתרככים. לנער את המחבת מדי פעם כדי למנוע את התפוחים מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לסיבוב 14 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה. תדקור את המאפה עם מזלג. להכניס למקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
עוטפים את הבצק על התפוחים ומכניסים את הקצה עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8
אופים במשך כ 30 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר מהתנור בזהירות להפוך את הטארט על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז לחתוך טריזים לשרת.