קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט ריבת הדובדבן של סבתא מונט

טארט ריבת הדובדבן של סבתא מונט
לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "טחון קינמון", "חמאה" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את ריבת הדובדבנים ומיץ לימון בקערה, תוך ערבוב לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הפוך את הקרום: חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קרם חמאה וסוכר בקערה עם מיקסר במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תוסיף את כל הביצה, ואז את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
לטאטא את הקמח לכל מטרה, קמח שקדים, גרידת לימון, קינמון וציפורן בקערה. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף בהדרגה את החומרים יבשים לתערובת החמאה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים עד 1 כף מים עד הבצק פשוט מגיע יחד. לעטוף שני שלישים מהבצק בניילון נצמד, ולאחר מכן לעטוף את שליש הנותרים בניילון נצמד. מקררים את שניהם במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שים את פיסת הבצק הגדולה יותר בין 2 גיליונות נייר קלף וגלגל אותו לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
הסר את הסדין העליון של נייר קלף והפוך את הבצק למחבת הטארט המוכן; לקלף את הסדין השני של נייר קלף ו לקצץ את הבצק העודף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מורחים את הריבה באופן שווה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ריבהריבה
8
מגלגלים את הבצק הנותר לבערך 1/4 אינץ 'וחותכים אותו לרצועות ברוחב 1/2 עד 1 אינץ' (10 עד 14 רצועות). מסדרים את הרצועות בדפוס סריג על גבי המילוי. הכה את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על הסריג ואת קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
אופים עד הקרום הוא זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו להתקרר לחלוטין.
11
צילום: סטיב ג ' ירלט