קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות18
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

טבעת גנוב חג המולד

טבעת גנוב חג המולד
מתכון חג המולד Stollen Ring מוכן תוך כ-50 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית סופר לקטו אובו לאוהבי אוכל אירופאי. תמורת 43 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 18. מנה אחת מכילה 265 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, צימוקים זהובים, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Christmas Stollen Cupcakes – A Christmas Classic Transformed , Christmas Stollen , and Christmas Stollen .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את החמאה, החלב והמים ל-120°-130°
מרכיבים שתצטרך
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת
שמריםשמרים
פלחים כתומיםפלחים כתומים
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
3
להוסיף ביצים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. מערבבים פנימה את הצימוקים, הפירות המסוכרים, אגוזי המלך וקליפת הלימון והתפוז. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פירות מסוכריםפירות מסוכרים
גרידה כתומהגרידה כתומה
צימוקיםצימוקים
1 (8 אונקיות) חבילה גבינת שמנת ללא שומן, מרוככת וחתוכה לחתיכות1 (8 אונקיות) חבילה גבינת שמנת ללא שומן, מרוככת וחתוכה לחתיכות
בצקבצק
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
לימוןלימון
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
4
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
5
מגלגלים ל-18 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן; מורחים חמאה עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובהקצפת וקינמון טחון נוסף, לא חובה
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתהלחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
גלולגלול
6
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
בצקבצק
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
7
רול אפ, בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
8
מניחים, עם צד התפר כלפי מטה, על נייר אפייה משומן; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים, גזרו מהקצה החיצוני שני שליש מהדרך לכיוון מרכז הטבעת ב-1 אינץ'. מרווחים. הפרד רצועות קלות; סובב כדי לאפשר למילוי להופיע, חופף מעט עם החלק הקודם. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת (בערך 6 אונקיות)
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
10
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
11
לזיגוג, שלבו את הסוכר, הווניל וחלב מספיק כדי להגיע למרקם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ואגוז מוסקט טחוןקצפת ואגוז מוסקט טחון
זיגוגזיגוג
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
פלחים כתומיםפלחים כתומים
12
לטפטף מעל סטלן חם. מקשטים בדובדבנים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים

מרכיבים

14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות כל) שמרים יבשים פעיליםחבילות כל) שמרים יבשים פעילים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך18שרימפס וורידיםדובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים, חצוייםדובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים, חצויים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירות מסוכרים קצוציםפירות מסוכרים קצוצים120חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)656חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה73חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צימוקים זהוביםצימוקים זהובים11 כף אורגנו מיובשקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1חתיכות טופי הית' ברקליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון0חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house59חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Dornfelder, Moscato Dasti

שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם בחירה מצוינת עבור Stollen. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.