טבעת גנוב חג המולד
מתכון חג המולד Stollen Ring מוכן תוך כ-50 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית סופר לקטו אובו לאוהבי אוכל אירופאי. תמורת 43 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 18. מנה אחת מכילה 265 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח, צימוקים זהובים, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Christmas Stollen Cupcakes – A Christmas Classic Transformed , Christmas Stollen , and Christmas Stollen .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את החמאה, החלב והמים ל-120°-130°
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
להוסיף ביצים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך. מערבבים פנימה את הצימוקים, הפירות המסוכרים, אגוזי המלך וקליפת הלימון והתפוז. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות.
מגלגלים ל-18 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן; מורחים חמאה עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל בצק.
רול אפ, בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
מניחים, עם צד התפר כלפי מטה, על נייר אפייה משומן; לצבוט קצוות יחד ליצירת טבעת. בעזרת מספריים, גזרו מהקצה החיצוני שני שליש מהדרך לכיוון מרכז הטבעת ב-1 אינץ'. מרווחים. הפרד רצועות קלות; סובב כדי לאפשר למילוי להופיע, חופף מעט עם החלק הקודם. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת לצינון.
לזיגוג, שלבו את הסוכר, הווניל וחלב מספיק כדי להגיע למרקם הרצוי.
לטפטף מעל סטלן חם. מקשטים בדובדבנים מסוכרים.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Dornfelder, Moscato Dasti
שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם בחירה מצוינת עבור Stollen. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.