קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות44
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טגליאטלה עם פסטו כוסברה

טגליאטלה עם פסטו כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliatelle עם כוסברה פסטו. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת פטה, מלח ופלפל טחון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: Tagliatelle עם כוסברה פסטו, Tagliatelle עם כוסברה פסטו, ו Tagliatelle אל פסטו e יוגורט.

הוראות

1
מניחים את הכוסברה, צנוברים, מיץ לימון, גבינת פטה, מלח ופלפל שחור לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ואת הדופק כמה פעמים כדי לרכך את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
טפטוף ב 1/2 כוס שמן זית עם המכונה פועלת, ולעבד עד פסטו הוא מעט מרקם להדביק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את הפסטה tagliatelle, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מניחים את הפסטה המבושלת לתוך קערה גדולה, ולזרוק עם פסטו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
טפטוף קצת שמן זית כתית על הפסטה, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת