קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום

טגליריני עם מורלים, אספרגוס ונסטורטיום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 224 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שאלוט, מורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: אספרגוס עם Morels, אספרגוס עם Morels ו Tarragon, ו מורלים טריים ואספרגוס.

הוראות

1
הכן פסטה טרייה אם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
2
משרים מורלים יבשים ב 1 כוס מים חמים 20 דקות. מורלים להתסיס כדי לעקור חצץ, ואז להסיר מן המים, לסחוט נוזל מן פטריות בחזרה לקערה. שמור נוזל. כאשר חצץ התיישב, בזהירות לשפוך נוזל פטריות לתוך קערה קטנה, משאיר משקעים מאחורי (במידת הצורך, מסננים נוזל דרך מסנן קפה לח או cheesecloth).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
פטריות מורלפטריות מורל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר כל גבעולים קשים מ morels.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
4
לקצץ ולהשליך קצוות קשים מאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
חותכים למעלה 2 אינץ ' של טיפים חצי טיפים לאורכו.
6
חותכים אספרגוס שנותר לפרוסות אלכסוניות ארוכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
יין מבשלים, מיץ לימון, בצלצלים במחבת כבדה גדולה עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף שמנת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
מוסיפים מורלים, פטריות השריית נוזל, מרק, ואז מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות מורלפטריות מורל
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
מוסיפים חמאה בבת אחת ומבשלים רוטב על חום נמוך בינוני, מקציפים כל הזמן, רק עד שמנת וחמאה משולבת. (אל תתנו לרוטב לקבל כל כך חם שחמאה מפרידה ורוטב מאבד עקביות שמנת.)
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
הסר מחבת מחום ורוטב העונה עם מלח ופלפל. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אם משתמשים taglierini טרי, לנער את עודף קמח. מבשלים טליריני טרי עם אספרגוס בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פסטה הוא אל דנטה, על 1 דקה. (עבור פסטה יבשה, בצע הוראות חבילה ולהוסיף אספרגוס במהלך הרגע האחרון של בישול.) להזמין 1/2 כוס בישול מים לנקז פסטה ואספרגוס במסננת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
לזרוק פסטה ואספרגוס בקערה גדולה עם ' רוטב כוס (ללא מורלים), שליש nasturtiums, ומספיק מי פסטה שמורות כדי לשמור על לח. מערבבים nasturtiums הנותרים לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
כדי לשרת, רוח כל חלק של taglierini סביב מזלג גילוף ולהעביר למרכז צלחת מרק. להקיף עם אספרגוס, מורל, ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פטריות מורלפטריות מורל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
1
לקבלת מצגת פשוטה יותר, פשוט לזרוק פסטה תערובת אספרגוס עם רוטב nasturtiums, הוספת כמה מי פסטה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו