טונה ahi מצופה בוויניגרט רימונים
טונה ahi מצופה עם ויניגרט רימון הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רימון, זרעי שומר, סיד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: סלט גבינת פקאן מצופה גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, סלט גבינת עיזים רימון עם ויניגרט רימון תוצרת בית / ארוחת ערב מתקדמת & בגידה, ו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות.
הוראות
במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי, למחוץ את זרעי כוסברה, זרעי שומר, ופלפל.
מעבירים לקערה רדודה ומערבבים לערבב.
ליילל קלות את חתיכות הטונה עם מלח.
מגלגלים כל יומן בתערובת הזרע הכתוש עד מכוסה לחלוטין, כולל הקצוות.
בינתיים, להפוך את ויניגרט: בבלנדר, לערבב יחד את מיץ הרימון, חומץ, מיץ ליים, שאלוט, וחרדל. לאט לאט להתמזג שמן זית עד incorporated.
מוסיפים את הבזיליקום והעירית.
חותכים את יומני הטונה לתוך שלבקת חוגרת עבה 1/2 אינץ ושכבות אותם על כל אחד 4 צלחות.
טפטוף עם ויניגרט ומקשטים עם מלח ים ופלפל סדוק, אם תרצה, זרעי רימון.
מקשטים כל צלחת עם טריז סיד ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;