קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

טוסטדות בקר פריכות

טוסטדות בקר פריכות
המתכון טוסטדות בקר פריכות מוכן בתוך כ 55 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה הר ד ' אובר יש 624 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 3 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, גבינת צ'דר, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו טוסטדות הודו פריכות, שאריות בקר: טוסטדות בקר קוריאניות, ו טוסטדות בקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו קמח ואבקת אפייה; מוסיפים את החלב ליצירת בצק רך. לכסות ולתת לנוח במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
כ-30 דקות לפני ההגשה, במחבת גדולה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים שום, צ ' ילי, תיבול טאקו ומים; מבשלים במשך 10 דקות. מערבבים שעועית; מחממים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחלקים בצק לשישיות. על משטח מקומח קלות מגלגלים כל מנה ל -7 אינץ'. מעגל. בטיגון עמוק בשומן, מחממים שמן ל-375 מְזוּגָד. מטגנים טוסטדות בשמן חם עד להזהבה, הופכים פעם אחת; מסננים על מגבות נייר. מעל כל אחד מהם תערובת בשר, רוטב פיקנטה, חסה, בצל, עגבניות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
TostadasTostadas
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה