טוסט ספגטי ברוטב סקווש וחומוס
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דלעת ספגטי, גרידת תפוזים, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טוסט ספגטי ברוטב סקווש וחומוס, סקווש ספגטי בקארי בריא, ו דלעת ממולאת ספגטי ממולאת בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את סקווש הספגטי חצוי בצד על תבנית אפייה ומברישים אותו עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים את סקווש הספגטי במשך כ-45 דקות, עד שהבשר רך ומשחימים אותו קלות בכתמים.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והגזר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהם רק מתרככים, על 5 דקות.
מוסיפים את כוסברה, כמון, פלפל אדום מרוסק, גרידת תפוז מגוררת ולהדביק קארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את גרגרי החומוס סחוטים ואת המים ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד והנוזל התאדה, כ -5 דקות.
באמצעות מזלג, לגרוף את הסקווש לגדילים; אתה צריך על 2 1/2 כוסות של סקווש.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת הדלעת לקארי ומתבלים במלח.
מגישים את סקווש קארי על לחם כפרי בגריל, מעוטר זרעי דלעת קלויים.