קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טופו יוגורטי בבישול שעורה

טופו יוגורטי בבישול שעורה
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי תוספות, אז נסו טופו יוגורט עם שעורה על אש קטנה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, המכיל 229 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 94 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מתכון זה מ-Allrecipes דורש מים, אורגנו, קמח ושמן זית. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-15 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 56% , וזה טוב. סלט שעורה עם ירקות , שעועית שחורה ואפונה ירוקה עם אורז ושעורה , וסלט אפונה שחורה ושעורה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הביאו את המים לרתיחה בסיר. ערבבו את השעורה במים והחזירו לרתיחה; הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, כסו את הסיר ובשלו על אש קטנה עד שהלחות נספגת לחלוטין, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש, אווררים בעזרת מזלג ומניחים בצד.
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מטגנים את השום, כרבע מהחלק הלבן של הבצל הירוק וקורט מלח בשמן החם עד שהבצל מתחיל להפוך לזכוכית, דקה עד שתיים. מערבבים את הטופו עם הבצל והשום; ממשיכים לבשל ולערבב עוד 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הטופו מהמחבת לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת; כשהשמן חם שוב, מבשלים את החלק הלבן הנותר של הבצל הירוק בשמן החם עם קורט מלח ים עד שהם רכים ושקופים. מערבבים את היוגורט, הבצל הירוק, האורגנו והקמח יחד בקערה קטנה ומוסיפים למחבת יחד עם השעורה המבושלת; מערבבים היטב ומבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מקפלים את הטופו לתוך התערובת; ממשיכים לבשל עד לחימום מלא, דקה עד שתיים. מתבלים בפלפל ומורידים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים פפריקה מעל המנה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים