קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורטליני פטריות במרק פטריות

טורטליני פטריות במרק פטריות
טורטליני פטריות במרק פטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חמאה, parmigiano-רג'יאנו, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: מרק פטריות, מרק פטריות שיטאקי, ו מרק פטריות קל.

הוראות

1
יוצקים מים רותחים חמים מעל פורצ ' יני בקערה ולתת לעמוד עד מתרכך, כ 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף כדי להסיר כל חצץ. דק קוצצים פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה ושמורה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לקצץ כרישה, שמירה על 5 סנטימטרים של עלים ירוקים, ולשטוף ירקות היטב. חצי שאר כרישה לאורך, ולאחר מכן לשטוף היטב מתחת למים קרים להתייבש טפיחה. קוצצים גס ירקות דק קוצצים חלקים לבנים וחיוורים ירוקים, הזמנת ירקות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
גרגר דק מספיק גבינה כדי למדוד 1/4 כוס, ואז לחתוך ולהזמין קליפה. שמור נשאר חתיכת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1
כובעי קרמיני פולס, כובעי שיטאקי, פורצ ' יני קצוץ 1/3 כוס, חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של כרישה, שום, ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד הקצף שוככת, ואז לבשל תערובת פטריות, ערבוב כל הזמן, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה פטריות זהובות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לקערה ומגניבים לחלוטין. מערבבים 1/4 כוס גבינה מגוררת, 1 פטרוזיליה כף, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הכנס פטרוזיליה וקורנית לתוך סלרי וקשור יחד חזק עם חוט כדי להפוך זר garni. להביא מים קרים, מרק בשר בקר, זר garni, גרגרי פלפל סדוק, גבעולי קרמיני, גבעולי שיטאקי, ירקות כרישה, הנותרים פורצ 'יני קצוץ, פורצ' יני ספוג נוזלי, קליפת גבינה, ונשאר 1/4 מלח כפית לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום ולבשל בבית רתיחה חשופה, מכוסה חלקית, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
זר Garniזר Garni
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ירוקירוק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים מרק דרך מסננת גדולה מרופדת בעובי כפול של בכותנה שטופה וסחוטה (או מגבות נייר רטובות) לתוך קערה גדולה, לחיצה על והשלכת מוצקים. החזר מרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מים נוספיםמים נוספים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הגדר רולים חלקים של יצרנית פסטה בהגדרה רחבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2
חותכים בצק פסטה ל 4 חתיכות ולשמור 3 חתיכות מכוסה. לשטח חתיכת בצק לא עטופה לתוך מלבן להאכיל דרך רולים. מקפלים מלבן במחצית להאכיל דרך רולים 8 יותר פעמים, קיפול במחצית בכל פעם לאבק עם קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
הפעל את החוגה להגדרה הבאה (צרה יותר) והאכיל את הבצק ללא קיפול. המשך להאכיל את הבצק ללא קיפול, מה שהופך את החלל בין רולים צר יותר בכל פעם, עד הגדרה צרה יותר משמש. (
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
חותכים גיליון בצק לשניים אם זה מקבל יותר מדי זמן.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר מן הסדין עם חותך עוגיות (קישוטים מילואים לשימוש נוסף, כגון מרק עוף אטריות).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף עם אטריותמרק עוף עם אטריות
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
6
העברת סיבובים בשכבה 1 כדי גיליון אפייה מצופה נייר שעווה מקומטת קלות לכסות עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
עבודה עם 5 סיבובים פסטה בכל פעם, לשים 1/4 כפית מילוי במרכז כל סיבוב, שמירה על סיבובים הנותרים מכוסה בחוזקה עם ניילון לעטוף. להרטיב את הקצוות של מילוי עקף סיבובים עם קצה האצבע טבול במים לקפל במחצית, לתת קצה התחתון בולט מעט מעבר לקצה העליון, ולאחר מכן לחץ על קצה העליון לחצי התחתון כדי לאטום. החזקת קצה ישר של חצי ירח על הציפורן של האצבע הקטנה שלך, לעטוף חצי ירח סביב קצה האצבע (אשר יגרום קצה מעוקל להעיף למעלה), חופפים פינות צובט לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
להעביר טורטליני למגבת מטבח יבשה (לא בד טרי).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
מרדדים וחותכים בצק שנותר ולעשות יותר tortellini באותו אופן, עובד עם חתיכה 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2
מוסיפים טורטליני ומבשלים ברתיחה חזקה, ערבוב בעדינות פעם או פעמיים, עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
3
מרק מצקת עם 8 עד 10 טורטליני לאדם לתוך קערות ומגישים את חתיכת Parmigiano-Reggiano הנותרים בצד עבור צורם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס8פלפל שחור, סדוקפלפל שחור, סדוק1צלע צלע(3-4 אינץ') חתיכת צלע סלרי(3-4 אינץ') חתיכת צלע סלרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני טריות, כובעים וגבעולים קצוצים בנפרדפטריות קרמיני טריות, כובעים וגבעולים קצוצים בנפרד3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 עוז מיובש פטריות פורצ'יני1/2 עוז מיובש פטריות פורצ'יני12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טרייה קצוצה דק עלים שטוחים בתוספת 2 גבעולי פטרוזיליה שטוחים טרייםפטרוזיליה טרייה קצוצה דק עלים שטוחים בתוספת 2 גבעולי פטרוזיליה שטוחים טריים1קטןמקשטים: עלי פטרוזיליה טריים שטוחיםמקשטים: עלי פטרוזיליה טריים שטוחים10שרימפס וורידיםבצק פסטה טרי בטמפרטורת החדרבצק פסטה טרי בטמפרטורת החדר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה טריות, כובעים וגבעולים קצוצים בנפרדפטריות שיטאקה טריות, כובעים וגבעולים קצוצים בנפרד2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1כף. חומץ ביין אדוםעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט1Parmigiano-רג'יאנו עם רינד (לפחות 6 עוז)Parmigiano-רג'יאנו עם רינד (לפחות 6 עוז)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2עלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחים-חםמים רותחים-חם9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים