אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, פרלין דלעת טורט עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 14. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, תמצית וניל, אגוזי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 30% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טורט פרלינה דלעת , טורט דלעת פרלינה וטורט פרלינה דלעת .
הוראות
1
בסיר כבד מערבבים את הסוכר החום, החמאה והשמנת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים לשניים משומנים היטב 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
3
מפזרים אגוזי פקאן; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4
לעוגה, בקערה גדולה, טורפים את הביצים, הסוכר והשמן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
5
מוסיפים דלעת ווניל.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
בֹּטֶן
6
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, תבלין הפאי, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת הדלעת רק עד לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
(טעם מקורי)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
7
מזלפים בזהירות את הבלילה על תערובת הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
8
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במשך 5 דקות; מוציאים מהמחבתות לרשתות כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחור
למסיבות
9
לציפוי, בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
10
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
בֹּטֶן
11
מניחים שכבת עוגה אחת, עם צד הפרלינה כלפי מעלה, על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרלינים
12
מורחים שני שליש מתערובת הקצפת על העוגה. למעלה בשכבת העוגה השנייה ושארית הקצפת.