טורט פקאן קרקע
אם יש לך חמאה, סוכר, פטל משמר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טורט פקאן, טורט פקאן, ו טורט פקאן דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת; מוסיפים ארוחת פקאן וקליפת לימון, ומכים במהירות נמוכה עד מעורבב.
מוסיפים קמח, ומכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
התפשט לתוך 2 חמאה ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות; להסיר מחבתות, מגניב במשך 30 דקות.
מורחים חצי גבינת שמנת מילוי על גבי שכבת עוגה 1; למעלה באופן שווה עם חצי שימורי פטל. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה; חזור על ההליך עם מילוי גבינת שמנת הנותרים ושמורות.
הערה: אגוזי פקאן קרקעיים מסחרית יש מרקם עדין מאוד נמכרים לעתים קרובות כמו ארוחת פקאן. מצאנו שזה חסכוני יותר מלטחון פקאנים שלמים או חצויים. כדי להכין ארוחת פקאן משלך, מניחים 2 1/2 כוסות חצאי פקאן במעבד מזון, ודופק על 45 שניות או עד פקאן הם הקרקע דק.