קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

טורצ'טה עם רוטב ורמוט

טורצ'טה עם רוטב ורמוט
טורצ'טה עם רוטב ורמוט היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 690 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות נסו טורצ'טה צלוי עם מחבת, סגול ורמוט, ו קוקטייל ורמוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים זרעי שומר במחבת קטנה על חום בינוני. טוסט, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העברה למטחנת תבלינים, להוסיף פלפל, וטוחנים לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים מלח, רוזמרין, שום, פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה; שמור את הצוואר וזרוק את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
הסר והשלך כל חוט או פלסטיק מחזיק את הרגליים יחד. יש לשטוף את ההודו בפנים ובחוץ עם מים קרים. ביסודיות להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מניחים את חזה ההודו למעלה על משטח נקי עם הצוואר מולך. הרם את העור בצוואר, באמצעות האצבעות שלך, לאתר את עצם הבריח (בצורת "V" הפוך) בתוך השריר בין שני חצאי השד. באמצעות סכין חיתוך או דקירה חדה מאוד, לחתוך לאורך עצם הבריח כדי לשחרר אותו. משוך כדי לעקור ולהסיר אותו מהשד; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר את העור (המטרה היא להסיר את העור בחתיכה אחת גדולה כדי להשתמש כמו עטיפת turchetta): להפוך את השד בצד טורקיה למטה עם הצוואר מולך. באמצעות סכין קצבים חדה, לחתוך את העור לאורך עמוד השדרה מצוואר לזנב. להרים ולמשוך את העור, לחתוך אותו מן הבשר משני צדי הציפור. (אל תדאגו אם זה קורע מעט.) עצור כאשר אתה מגיע לכנפיים, משאיר את העור עליהם. לעבור על הרגליים: למשוך ולחתוך את העור מן עצמות הירך, ולאחר מכן למשוך אותו מעל מקלות התיפוף.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מקלות עוףמקלות עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את העור סביב הקרסוליים כדי לשחרר אותו. סובב את חזה ההודו שוב עם הצוואר מולך. משוך וחתוך את העור מן השד משני הצדדים עד כמעט כל העור מוסר. הפוך את חזה ההודו למטה שוב עם הצוואר פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4
חותכים את הכנפיים במפרק בין הדירה לדרומט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5
הסר את הדירות וקצות הכנף; שים אותם בצד עם הצוואר השמור. משוך וחתך את העור מהכתפיים והרכבות הכנף, משחרר את העור לחלוטין מן הציפור; מניח את העור בצד.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
6
הסר את כתפי הכנף ואת התופים לחלוטין על ידי חיתוך סביב המפרקים הכתף כדי לשחרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
7
מניחים את כל חתיכות הכנף, הצוואר השמור, ואת העור במיכל אטום לקרר.
1
הסר את הרגליים על ידי חיתוך ראשון סביב עיגולים קטנים עגולים של בשר כהה (שנקרא צדפות) משני צדי עמוד השדרה, שמירה על הבשר הכהה מחובר לרגליים. פופ את הרגליים החוצה עד מפרקי הירך חשופים, ואז לחתוך סביב המפרקים ודרך הבשר בירכיים כדי להסיר את הרגליים. סובב את חזה ההודו כלפי מעלה עם הצוואר מולך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2
הסר את השדיים ואת tenderloins על ידי חיתוך צוואר אל זנב לאורך עצם החזה ומושך וחותך את הבשר משני הצדדים של כלוב הצלעות. להפריד את tenderloins מן השדיים ולהניח את שניהם בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
הסר את הגיד הגדול המריץ את אורך הפילה על ידי החזקת קצה אחד של הגיד במגבת נייר וגירוד הבשר ממנו בסכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר את הבשר מן הרגליים, הקפד גם להסיר את העצמות דקות, עדינות; להגדיר את הבשר בצד ולהשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
הסר כל עור כסף, עצמות, גידים, ושומן מן הרגל, השד, בחזרה, בשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
חותכים כל שד במחצית לרוחב.
5
חותכים את שתי חתיכות השד עבה במחצית אופקית כדי להפוך 2 חתיכות דק יותר. לשקול את בשר טורקיה ולהעביר אותו לקערה גדולה. עבור כל קילו של בשר, להוסיף 1 כף של לשפשף שומר-רוזמרין שמורות. לדוגמה, עבור 8 קילו של בשר, להשתמש לשפשף כולו, 8 כפות או 1/2 כוס. (אם אתה לא הבעלים של קנה מידה, טורקיה 12 פאונד יצטרכו כ 5 כפות של לשפשף, טורקיה 15 פאונד על 6 1/2 כפות, טורקיה 18 פאונד על 8 כפות.) לשפשף את הדבק התבלינים ביסודיות לתוך הבשר עד מצופה באופן שווה. מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הסר את חלקי טורקיה, עור, בשר מהמקרר. הכינו את חוט הגבינה והקצב שלכם, כמו גם קערות קטנות ונפרדות של מלח, פלפל, מלית ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
להניח את העור טורקיה שמורות, העור החיצוני כלפי מטה, על משטח עבודה. (הניחו את חלקי הצוואר והכנף בצד.) לקצץ את עודף שומן מן העור ולהשליך. מתבלים את העור בנדיבות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מניחים את חתיכות הבשר בשכבה זוגית אחת על העור, לסירוגין בין בשרים לבנים וכהים, כך שהעור מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מורחים את המילוי באופן שווה על הבשר, לחיצה על למטה בעדינות כך שהוא שומר. החל מאחד הקצוות הקצרים, לגלגל את טורקיה בחוזקה לתוך צינור גדול. לשפשף את טורקיה רול עם שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מניחים את הגליל על הגבינה, בצד התפר למטה, לעטוף את הגבינה בחוזקה סביבו. חזק לאסוף את הגבינה עודף בקצה אחד של הגליל ולקשור אותו עם חוט כדי לסגור. המשך לקשור את החוט לרוחב לאורך הגליל בסביבות 1-1 / 2 אינץ', חיתוך זה לפי הצורך. סיום על ידי איסוף הדוק את cheesecloth עודף בקצה השני וקשירת אותו סגור.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
מניחים את הסלרי, בצל, וצוואר תרנגול הודו שמור חתיכות כנף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
טפטוף בנדיבות עם שמן זית, העונה עם מלח ופלפל, לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מוסיף את היין, רוזמרין, קורנית, עלה דפנה, וגרגירי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מניחים מדף קלייה במחבת הצלייה ועל תערובת הבצל, ואז מניחים את הטורצ ' טה, בצד התפר למטה, על המדף. צלוי עד השחמה קלה, כ 40 דקות, באמצעות שני מלקחיים כדי להפוך את turchetta באמצע זמן הבישול.מקטינים את החום ל-325 ° F וממשיכים לצלות, לדפדף ולהשחיל את הטורצ ' טה עם מיצי מחבת כל 30 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 74° במדחום שנקרא באופן מיידי מוכנס למספר מקומות, כ-1/2 עד 2 שעות נוספות. (אם מיצי המחבת מתחילים להתייבש, להוסיף קצת מים כדי לשמור על המחבת מלהישרף.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני גבוה. כאשר מיצי המחבת להרתיח, להוסיף את ורמוט לגרד את תחתית המחבת עם כף עץ לשחרר כל חתיכות משחי. לבשל עד האלכוהול מתאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2
הסר את המחבת מחום ולהשליך את צוואר טורקיה. מסננים את מיצי המחבת דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית חסינת חום או כוס מדידה, לחיצה על מוצקים. זרוק את המוצקים. באמצעות כף, לרפרף כמה שיותר שומן מפני השטח ככל האפשר; להשליך את השומן. כמות מיצי המחבת שנאספו ישתנו. אם יש לך פחות מ 1 1/2 כוסות, להוסיף מספיק מרק עוף כדי להביא אותו עד 1 1/2 כוסות בסך הכל; להגדיר את מיצי פאן בצד.ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא את הקמח ולתת לו בועה, לטאטא כל הזמן, עד שזה הצבע של חמאת בוטנים, על 5 דקות. לאט לטאטא בתערובת מיץ–מרק פאן עד חלקה (להיזהר, זה עלול לבעבע). מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
להעביר את turchetta ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
חותכים את החוט עם סכין או מזמרה במטבח ולהשליך. לאט לאט לקלף את הגבינה, להיזהר לא לקרוע את העור. לגלף לתוך 3/4 סיבובים אינץ', להעביר צלחת הגשה, ומגישים עם חתיכות האגף השמורות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית