קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

טורקיה ליים קבבוני

טורקיה ליים קבבוני
טורקיה ליים קבבוני נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קליפת ליים, בצל, פלפלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים להתרכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו קבבוני עוף ושרימפס ליים, קבבוני שרימפס צ'ילי-ליים, ו קבבוני עוף ליים אור ניצן פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים חצי מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים בשר והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
יוצקים את המרינדה שנותרה לשקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
מוסיפים ירקות ופונים למעיל. אוטמים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
מסננים בשר, משליכים מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מסננים ירקות, שומרים מרינדה לצלייה. על שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, בשר חלופי, ירקות וטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
7
גריל, לא מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד. מקציפים במרינדה שמורה. המשך להסתובב ולצלות במשך 10-12 דקות או עד שמיצי הבשר מתבהרים והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)