טורקיה לימון מרווה
טורקיה לימון מרווה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הודו מרווה לימון עם רוטב פטריות בר, הודו צלוי מרווה עם רוטב לימון-ביי, ו פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה. קרביים שמורים למילוי לימון ופרמזן. צוואר מילואים לשימוש נוסף. יש לשטוף את טורקיה ביסודיות עם מים קרים; לטפוח יבש.
מערבבים חמאה ומיץ לימון; מערבבים היטב עם מקציף חוט. בזהירות לשחרר את העור מטורקיה באזור הצוואר, עובד למטה לאזור השד והירך. לשפשף שני שלישים של תערובת חמאת לימון מתחת לעור.
מניחים 8 עד 10 עלי מרווה בין העור לבשר. לשפשף בתוך הגוף ואת הצוואר חללים עם חצאי לימון.
מפזרים חללים באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מלית לימון פרמז ' ן קלילות לתוך חללי הגוף והצוואר של טורקיה.
מניחים הודו על מתלה משומן קלות במחבת צלייה, צד השד למעלה. לקשור את הרגליים יחד עם חוט כבד. קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור, ולהכניס תחת ציפור.
מעיל טורקיה עם נשאר שליש תערובת חמאת לימון; מפזרים 1/2 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
יוצקים יין למחבת. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שהוא לא נוגע בעצם.
אופים, חשופים, ב 325 במשך 3 1/2 שעות על מתלה תנור תחתון או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רושמי רגל 180 ומרכז המילוי מגיע 16
בואו טורקיה לעמוד 15 דקות לפני גילוף.
בעוד טורקיה עומדת, יוצקים טפטוף מחבת דרך מסננת רשת תיל לתוך סיר גדול, השלכת מוצקים.
שלב קמח 3/4 כוס טפטוף, ערבוב עד התערובת חלקה; להוסיף שאריות מחבת בסיר, הוספת מספיק מים למדוד 2 1/4 כוסות, במידת הצורך. מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום, ומבשלים, חשופים, 5 דקות או עד תערובת מעובה, ערבוב לעתים קרובות.