טירמיסו שוקולד שרלוט
טירמיסו שוקולד שרלוט היא ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 14 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו טירמיסו שוקולד שרלוט, טירמיסו שרלוט, ו עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים עוגה פאונד מספיק כדי לקבל 18 (1/3") פרוסות. צלעות שורה ותחתית של מחבת 9" springform ungreased עם 12 עד 14 פרוסות של עוגה פאונד. תניח בצד את העוגה שנותרה. ממיסים אספרסו במים רותחים 3/4 כוס; מערבבים ב 1/4 כוס קאלה.
מברשת עוגה פאונד עם תערובת אספרסו 3/4 כוס, בצד הנותרים 1/4 כוס תערובת אספרסו.
לטאטא יחד 6 חלבונים ביצה 3/4 כוס סוכר בראש דוד כפול; מקום מעל מים רותחים, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 16
העברת תערובת ביצה לבן לקערה גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בסיר; בואו לרכך 1 דקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
הוסף 1/4 כוס שמנת; להפריש.
לטאטא יחד 6 חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס קאלה בראש דוד כפול.
מניחים מעל מים רותחים, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 16
הסר קערה, והכה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כף יד עד עבה וחיוור.
הוסף גבינת מסקרפונה ותערובת ג ' לטין, פועם עד חלקה. מקפלים בערך 1 מקצפת כוס; מקפלים הנותרים מקצפת. כף חצי תערובת mascarpone למחבת springform. למעלה עם פרוסות עוגה פאונד שנותרו; מברשת פרוסות עוגה פאונד עם הנותרים 1/4 כוס תערובת אספרסו.
מניחים חצי פירורי שוקולד בקערת זכוכית. מיקרוגל על גבוה 1 1/2 דקות; מערבבים עד חלקה מעט קריר.
להוסיף תערובת mascarpone 1/2 כוס, ערבוב עד חלקה; לקפל לתוך תערובת mascarpone הנותרים. תערובת mascarpone שוקולד כפית למחבת springform. צ ' יל 20 דקות או עד מוצק מעט על גבי.
שלב שאריות פירורי שוקולד, נשאר 1/4 כוס שמנת, וחמאה בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל על 1 1/2 דקות גבוהות. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כף שוקולד ganache מעל גבי קינוח, מתפשט לקצוות עם מרית קיזוז קטן. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב קצה מחבת לשחרר צדדים.
הסר שרלוט צלחת הגשה; בואו לעמוד 20 דקות.
* תחליף 12 אונקיות גבינת שמנת אם אתה לא יכול למצוא גבינת מסקרפונה.