קושימומחה
מוכן ב1 ש, 14 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טירמיסו שוקולד שרלוט

טירמיסו שוקולד שרלוט
טירמיסו שוקולד שרלוט היא ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 14 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו טירמיסו שוקולד שרלוט, טירמיסו שרלוט, ו עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים עוגה פאונד מספיק כדי לקבל 18 (1/3") פרוסות. צלעות שורה ותחתית של מחבת 9" springform ungreased עם 12 עד 14 פרוסות של עוגה פאונד. תניח בצד את העוגה שנותרה. ממיסים אספרסו במים רותחים 3/4 כוס; מערבבים ב 1/4 כוס קאלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
מברשת עוגה פאונד עם תערובת אספרסו 3/4 כוס, בצד הנותרים 1/4 כוס תערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3
לטאטא יחד 6 חלבונים ביצה 3/4 כוס סוכר בראש דוד כפול; מקום מעל מים רותחים, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 16
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
העברת תערובת ביצה לבן לקערה גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בסיר; בואו לרכך 1 דקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הוסף 1/4 כוס שמנת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
7
לטאטא יחד 6 חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס קאלה בראש דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מניחים מעל מים רותחים, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 16
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר קערה, והכה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כף יד עד עבה וחיוור.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הוסף גבינת מסקרפונה ותערובת ג ' לטין, פועם עד חלקה. מקפלים בערך 1 מקצפת כוס; מקפלים הנותרים מקצפת. כף חצי תערובת mascarpone למחבת springform. למעלה עם פרוסות עוגה פאונד שנותרו; מברשת פרוסות עוגה פאונד עם הנותרים 1/4 כוס תערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
11
מניחים חצי פירורי שוקולד בקערת זכוכית. מיקרוגל על גבוה 1 1/2 דקות; מערבבים עד חלקה מעט קריר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
להוסיף תערובת mascarpone 1/2 כוס, ערבוב עד חלקה; לקפל לתוך תערובת mascarpone הנותרים. תערובת mascarpone שוקולד כפית למחבת springform. צ ' יל 20 דקות או עד מוצק מעט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
13
שלב שאריות פירורי שוקולד, נשאר 1/4 כוס שמנת, וחמאה בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל על 1 1/2 דקות גבוהות. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כף שוקולד ganache מעל גבי קינוח, מתפשט לקצוות עם מרית קיזוז קטן. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב קצה מחבת לשחרר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר שרלוט צלחת הגשה; בואו לעמוד 20 דקות.
16
מקשטים, אם תרצה.
17
* תחליף 12 אונקיות גבינת שמנת אם אתה לא יכול למצוא גבינת מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים