קושימומחה
מוכן ב1 ש, 14 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טירמיסו שוקולד שרלוט

טירמיסו שוקולד שרלוט
טירמיסו שוקולד שרלוט היא ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 14 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. נסו טירמיסו שוקולד שרלוט, טירמיסו שרלוט, ו עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים עוגה פאונד מספיק כדי לקבל 18 (1/3") פרוסות. צלעות שורה ותחתית של מחבת 9" springform ungreased עם 12 עד 14 פרוסות של עוגה פאונד. תניח בצד את העוגה שנותרה. ממיסים אספרסו במים רותחים 3/4 כוס; מערבבים ב 1/4 כוס קאלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2
מברשת עוגה פאונד עם תערובת אספרסו 3/4 כוס, בצד הנותרים 1/4 כוס תערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3
לטאטא יחד 6 חלבונים ביצה 3/4 כוס סוכר בראש דוד כפול; מקום מעל מים רותחים, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 16
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
העברת תערובת ביצה לבן לקערה גדולה; להכות במהירות גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בסיר; בואו לרכך 1 דקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
הוסף 1/4 כוס שמנת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
7
לטאטא יחד 6 חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס קאלה בראש דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מניחים מעל מים רותחים, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 16
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר קערה, והכה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כף יד עד עבה וחיוור.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
הוסף גבינת מסקרפונה ותערובת ג ' לטין, פועם עד חלקה. מקפלים בערך 1 מקצפת כוס; מקפלים הנותרים מקצפת. כף חצי תערובת mascarpone למחבת springform. למעלה עם פרוסות עוגה פאונד שנותרו; מברשת פרוסות עוגה פאונד עם הנותרים 1/4 כוס תערובת אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרתעוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
11
מניחים חצי פירורי שוקולד בקערת זכוכית. מיקרוגל על גבוה 1 1/2 דקות; מערבבים עד חלקה מעט קריר.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
להוסיף תערובת mascarpone 1/2 כוס, ערבוב עד חלקה; לקפל לתוך תערובת mascarpone הנותרים. תערובת mascarpone שוקולד כפית למחבת springform. צ ' יל 20 דקות או עד מוצק מעט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
13
שלב שאריות פירורי שוקולד, נשאר 1/4 כוס שמנת, וחמאה בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל על 1 1/2 דקות גבוהות. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. כף שוקולד ganache מעל גבי קינוח, מתפשט לקצוות עם מרית קיזוז קטן. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב קצה מחבת לשחרר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר שרלוט צלחת הגשה; בואו לעמוד 20 דקות.
16
מקשטים, אם תרצה.
17
* תחליף 12 אונקיות גבינת שמנת אם אתה לא יכול למצוא גבינת מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך