המתכון טלה טיקה מסאלה יכול לספק את התשוקה ההודית שלך על 1 שעה ו -15 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 387 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 18 אוהדים. אם יש לכם צ'ילה סראנו, זרעי כוסברה, זרעי חרדל חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הזרעים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל כמו קינוח. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. הציון הזה מוצק. נסו טלה וחציל טיקה מסאלה, פאניר טיקה מסאלה (סנג'ייב קאפור), איך מכינים פאניר טיקה מסאלה, ו פאניר טיקה מסאלה (איך מכינים פאניר טיקה מסאלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, עיתון, שמן צמחי, פחם גוש טבעי של 4 קילו ושיפודי מתכת
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
3
שלב 1 כף מהגראם מסאלה, 1 כפית מהמלח, הכמון, הכוסברה והפלפל בשקית הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר. אוטמים ומנערים את השקית לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הטלה ומנערים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה קלופה, לא חובה
5
מוסיפים את היוגורט לשקית, אוטמים ומעכים לציפוי. מקררים את השקית במיכל הוכחה דליפה במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
6
מפזרים 4 עד 5 חתיכות עיתון עם שמן צמחי ומכניסים לתחתית מתנע ארובת פחם. ממלאים את הארובה במחצית הפחם ומדליקים את העיתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
7
כאשר הפחם מכוסה קלות באפר אפור, שפכו אותו בזהירות על הסורג התחתון של גריל הקומקום והתפשטו בצורה אחידה. למעלה עם הפחם הלא מואר שנותר, מתפשט באופן שווה כדי לא לחנוק את הפחם המואר. מניחים את הסורג השני בקומקום ומכסים עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת מטגן צדדית ישרה בגודל 12 אינץ ' מעל בינוני-גבוה, עד שהוא מנצנץ וכמעט מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל וכפית המלח שנותרה, ומבשלים עד שהבצל משחים בקצוות, 11 עד 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר והצ' ילה. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהבצל מתרכך ומשחים לחלוטין, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מפזרים את כף הגראם מסאלה הנותרת ומערבבים מספר פעמים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
11
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם צמצמו מעט והעמיקו בצבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
מוציאים את הטלה מתערובת היוגורט ומשאירים כמה שיותר יוגורט על הבשר. השחילו את נתחי הטלה, 1/4 אינץ ' זה מזה, על השיפודים. צולים עד שהיוגורט חרוך או מושחר מעט, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מוציאים את הטלה מהשיפודים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
14
מוסיפים את הטלה וחלב הקוקוס לתערובת העגבניות ומערבבים לשילוב ולחימום.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה קלופה, לא חובה
15
מעבירים לקערת הגשה, מקשטים בנענע או כוסברה ומגישים מעל אורז בסמטי.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
שלב את כל הזרעים, גרגרי הפלפל, הציפורן, הצ 'ילה והקינמון במחבת ברזל יצוק בגודל 8 אינץ' על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, מזיזים את התבנית ללא הרף, עד שמריחים את קליית הכמון, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוציאים את התערובת לצלחת ומורחים לצינון למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
18
לאחר שהתקרר, מוסיפים את התערובת הקלויה ואגוז המוסקט למטחנת תבלינים. תהליך עד אבקה בסדר נוצר, כ 1 דקה. השתמש מיד או לאחסן במיכל אטום עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוז ' י נוצץ הם אפשרויות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
להקת קאדר של אבנים גרונר ולטלינר
באופן ארומטי, יין זה מוביל עם קצה הדרים מלוח עם גווני אדמה שיש בהם רמזים אקזוטיים לתבלינים בצפון אפריקה. משם יש עומק של יסמין ופירות טרופיים יפהפיים המונעים על ידי הדרים, המזכירים סחיטת טריז ליים מעל פרי פפאיה חתוכה למחצה. אתה לא יכול להסתיר את מרכיב האשכוליות הבשל כל כך נוכח שלעתים קרובות אנו מכנים שפריץ...סודה האשכוליות הידועה לשמצה. זהו יין סופר מעניין. יש לו איזון הרמוני של בשלות אבל טון של התלהבות ואנרגיה על החיך. בסיס של הדרים מלוחים, ג ' ינג ' ר ופלפל לבן מתערבבים באשכולית שכולם מובילים לגימור חריף מלוח ספוג במינרליות. יין זה נוגע בשני צידי הספקטרום של גררננר, בהיר, רענן ותוסס יחד עם מרקם ומלא המציג את מה שמייחד את היינות הלבנים של עמק עדנה.