טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. אם יש לך שמן זית, שמנת כבדה, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל, עוגת קציץ ירקות מלוחה (טרין), ו אגוזי לוז, קישואים וטרין גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים.בינתיים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מחבת רוטב
תנור
2
מוסיפים את הגזר ו 1/2 כפית מלח ועונה עם פלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר 1/2 כוס הגזר לקערה קטנה ולהעביר את הגזרים הנותרים לבלנדר, משאיר כל עודף מים במחבת; מניחים את שניהם בצד. למחוק את המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גזר
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
בלנדר
קערה
מחבת
3
מניחים 1 כוס הקרם והביצה בבלנדר עם הגזרים ומתמזגים עד חלקה, כ -30 שניות. באופן שווה לחלק את תערובת גזר שמנת בין 6 (1/2-ליטר) מזג-צנצנות זכוכית. מחלקים את שמורות 1/2 כוס גזר בין צנצנות. רווח שווה את הצנצנות בתבנית זכוכית 13 על 9 אינץ'.להיזהר לא לקבל מים בתוך צנצנות, להוסיף מספיק מים רותחים לתבנית האפייה, כך שהוא מגיע רק בעבר תערובת הגזר בצנצנות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומעבירים אותה בזהירות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גזר
קרם
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
בלנדר
תנור
4
אופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 25 דקות. בינתיים, תטגן את הכרישה והקישואים ותבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
פודינג
עדשים
כרישה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים את שמן הזית במחבת שמורה על אש בינונית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרישה
טימין
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא פריך-מכרז והכרישה הם התרככו לחלוטין, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קישואים
כרישה
8
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מניחים את העדשים, עלה דפנה, ושום בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העדשים עדיין קצת קשה במרכז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עדשים
שום
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מוסיפים את הכפית הנותרת של המלח הנמדד, מערבבים לשלב, וממשיכים להתבשל עד העדשים הם רק מכרז, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מלח
11
לנקז דרך מסננת בסדר רשת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
12
הסר את שן השום ואת עלה דפנה ולהעביר את העדשים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
עלי דפנה
עדשים
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מוסיפים את chèvre ואת 2 כפות הנותרים של שמנת ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.כאשר פודינג הגזר מוכן, בזהירות להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט, על 10 minutes.To להרכיב את terrines, לחלק את כל תערובת עדשים-chèvre על פודינג גזר, באמצעות קצות האצבעות שלך כדי להחליק אותו בעדינות לתוך שכבה אפילו. מחלקים את כל תערובת כרישה-קישואים על תערובת עדשים-chèvre.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
גזר
עדשים
קרם
מים
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
14
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר, או לתת את terrines להתקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה, ומקרר עד 3 ימים.