יוגורט קפוא אפרסק
יוגורט קפוא אפרסק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 120 קלוריות. אם יש לכם מים, אפרסקים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו יוגורט קפוא אפרסק, יוגורט קפוא אפרסק, ו יוגורט אפרסק קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האפרסקים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד למחית. הניחו בצד.
בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין מעל מים קרים; לתת לעמוד במשך 1 דקה. מוסיפים סוכר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסת ג ' לטין וסוכר.
בקערה גדולה שלבו את היוגורט, מחית האפרסק ותערובת הג ' לטין עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים ל -9 אינץ ' לא משומן. צלחת מרובעת. מכסים ומקפיאים למשך 3-4 שעות או עד להתייצבות חלקית.
חותכים לחתיכות ומניחים בקערה גדולה; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים למיכל מקפיא. מכסים ומקפיאים עד המשרד, על 2 שעות.