יורה מרק אפונה צונן
יורה מרק אפונה צונן עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, אפונה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו יורה מרק אפונה צונן, יורה מרק סלק צונן, ו יורה פלפל אדום צונן (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסה דקה חלקים לבנים של 3 בצל ירוק. ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ירוק פרוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות.
יוצקים מרק ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד אפונה הם מאוד רך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
עבודה בקבוצות קטנות, להעביר מרק למעבד מזון או בלנדר. מחית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערת זכוכית; מגניב במשך 15 דקות. באופן רופף לכסות את הקערה עם לעטוף פלסטיק לקרר עד טוב, לפחות 4 שעות.
לפני ההגשה, מערבבים יוגורט למרק. פרוסה דק כל אבל 1 אינץ ' של חלקים ירוקים של בצל ירוק הנותרים. מרק העונה עם מלח ופלפל, אם תרצה.
יוצקים לתוך כוסות ירה צונן; לקשט עם בצל ירוק או מנטה, אם תרצה בכך.