קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה

ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה
ירך חזיר בגריל סיציליאני עם אפרסקים בגריל אגרודולצ'ה נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.45 דולר למנה. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 85 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש באפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו פאי אפרסקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -40 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות ירך חזיר בגריל עם ג'ק דניאלס אפרסקים, צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל עם בורבון, ו צלעות חזיר בגריל עם אפרסקים בגריל בלסמי חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי עץ פקאן, ספוג במים במשך 2 שעות; ספוג גבעולי רוזמרין או עלי מרווה, אופציונלי
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
קושרים את החלציים בחוט מטבח במרווחים של 1 אינץ ' ומוסיפים למלח הדבש-רוזמרין במיכל גדול. ממליחים את חלצי החזיר במקרר לפחות 4 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מוציאים מהמלוח, שוטפים במים קרים ומייבשים במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה לפני הצלייה.
6
הכינו את הפחם במתנע ארובה (אפשרו לפחם להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבה דקה של אפר אפור) והוסיפו לגריל, ויצרו אש דו מפלסית על ידי פיזור הגחלים על מחצית תחתית הגריל, ערמו אותם בתלולית בגובה 3 בריקטים, והשאירו את החצי השני ללא גחלים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מורחים את שבבי העץ הספוגים באופן שווה מעל החלק העליון ואת ענפי הרוזמרין או עלי המרווה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
שים את סורג הבישול במקום ופתח את פתחי מכסה הגריל באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
תן את החום באח במשך 5 דקות. השתמש במברשת גריל כדי לגרד את סורג הבישול נקי.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מברישים את כל החלציים בשמן הזית ומפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
11
הניחו את החזיר בצד הנגדי של הגחלים אך קרוב לאש. מכסים במכסה והופכים את המכסה כך שפתחי האוורור יהיו מול האש כדי למשוך עשן דרך הגריל. השתמש במדחום גריל וודא שהחום בתוך הגריל הוא 400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
צולים את החזיר, מכוסה, עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם כ -135 מעלות צלזיוס.זה ייקח בין 30 ל -45 דקות, תלוי בעובי החלציים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
העבירו את החלציים לקרש חיתוך, אוהל רופף בנייר כסף והניחו לנוח 15 דקות לפני שחותכים לפרוסות עבות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
מגישים עם האפרסקים בגריל אגרודולצ ' ה ומזלפים מעט מזיגוג האפרסק המופחת על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
15
הביאו 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
מוסיפים את המרק, המלח, הדבש, הסוכר, גרגרי הפלפל, הרוזמרין והשום, תוך ערבוב להמסת המלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
17
מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות הקרח להתקרר במהירות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
18
הביאו את החומץ, הדבש, הצוף ומעט מלח ופלפל לרתיחה במחבת מטגן גדולה בצד גבוה על אש בינונית. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לעקביות סירופית, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נקטרנקטר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מסירים מהאש.
20
מברישים את הצד החתוך של האפרסקים בשמן הקנולה, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד החתוך כלפי מטה על הגריל על אש בינונית-גבוהה. צולים עד להזהבה קלה, 2 עד 3 דקות. הפוך, לבשל 1 עד 2 דקות ואז מברשת עם זיגוג ומבשלים עוד דקה בערך. האפרסקים צריכים להיות רכים אך לשמור על צורתם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
21
מעבירים את האפרסקים לפלטה ומזלפים מעט מהזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן