ירכיים עוף מטוגנות עם כרוב כבוש
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? ירכיים עוף מטוגן עם כרוב כבוש יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 610 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירכיים עוף, מרק עוף, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף מטוגנות, ירכיים פריכות מטוגנות, ו ירכיים עוף מטוגנות עם שזיפים.
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך.
מתבלים את ירכי העוף עם 1/2 כפית מלח ופלפל ומוסיפים למחבת בקבוצות במידת הצורך. לבשל, להסתובב, עד להשחמה, בערך 8 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן.
מוסיפים את הבצל, הגזר והתפוח למחבת. מבשלים מעל חום מתון, מכוסה, במשך 5 דקות. מערבבים את הכרוב הכבוש, בייקון, מרק, 1/4 הנותרים מלח כפית, חרדל, גרגרי ערער, עלה דפנה. מסדרים את העוף בשכבה זוגית על גבי. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים, מכוסים, עד שהעוף פשוט נעשה, כ -25 דקות.
הסר את העוף מן המחבת ולהשליך את עלה המפרץ. אם יותר מדי נוזל נשאר במחבת, להעלות את החום גבוה בינוני לבשל עד מעט מעובה.
מגישים כרוב כבוש עם העוף.
המלצת יין: עבור יין לבן כי יהיה בניגוד יפה עם כרוב כבוש, לחפש רך, בטעם מלא, לבן לא מוסווה. Gewrztraminer או פינו גרי מאלזס בצרפת הן בחירות אידיאליות.