ירכיים עוף סיידר חומץ צלוי
ירכיים עוף בחומץ סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם גזר, ירכיים עוף, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכונים דומים: ירכיים עוף סיידר חומץ צלוי, חומץ סיידר ירכיים עוף מטוגן & רגליים עם בצל וצימוקים, ו ירכיים עוף צלויות קלות, בריאות ואיטיות עם תפוחי אדמה מתוקים ומרווה.
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית. מתבלים את ירכיים העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם לתבשיל, צד העור כלפי מטה. מבשלים על חום גבוה בינוני, בקבוצות במידת הצורך, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 12 דקות.
כפית את כל אבל 2 כפות של השומן בתבשיל.
מוסיפים את הגזרים, השום והכרישה ומבשלים על אש נמוכה עד לפריך במכרז, 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את החומץ ומערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים עד מעובה, 3 דקות.
מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. נסטלי את העוף ברוטב, עור כלפי מעלה.
מעבירים את התבשיל לתנור ומטגנים את העוף במשך כ -50 דקות, עד מבושל דרך.
מעבירים את העוף לתבנית אפייה, עור כלפי מעלה. מטגנים על המדף האמצעי של התנור עד שהעור הוא זהוב ופריך, כ 4 דקות.
מבשלים את הרוטב מעל חום מתון עד מופחת על 4 כוסות, 10 דקות. מערבבים בחמאה עד שנמסה.
מוסיפים את הפטרוזיליה והעירית ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל. להחזיר את העוף לתבשיל, צד עור למעלה, ומגישים.