קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

כבד עגלים, בסגנון ונציאני: פגטו אלה ונציאנה

כבד עגלים, בסגנון ונציאני: פגטו אלה ונציאנה
כבד עגלים, בסגנון ונציאני:פגטו אלה ונציאנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1023 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. אם יש לך כמה טיפות של אצטו טראדיזיונלה, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # יום ראשון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 79%. מתכונים דומים: כבד ובצל בסגנון ונציאני, כבד עגלים מוקפצים, ו צדפות אלה ונציאנה עם טוסט פרמזן.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית עם 3 כפות החמאה במחבת מטגן גדולה וכבדה מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים אותם על אש נמוכה עד שהם רכים מאוד אך לא צבעוניים, ממש בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
ממליחים את הבצלים ומסירים אותם לפלטה חמה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיפים את הכבד למחבת, מלוחים ומבשלים במשך 30 עד 45 שניות בכל צד. עבדו בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית. בסיום מניחים את הכבד מעל הבצל ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים את היין למחבת ומגרדים את תחתית המחבת בכף עץ כדי לעקור את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מוסיפים את כף החמאה הנותרת ושופכים אותה על הכבד והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כבדכבד
7
מזלפים את החומץ ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו