קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

כבד עוף מטוגן, בייקון וסלט עגבניות עם רוטב ראנץ

כבד עוף מטוגן, בייקון וסלט עגבניות עם רוטב ראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד עוף מטוגן, בייקון וסלט עגבניות עם רוטב חווה. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם אבקת שום, בצל, קמח עצמי עולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכונים דומים: רומיין בגריל וסלט עגבניות עם בייקון ורוטב חוות חמאה תוצרת בית, רוטב בייקון חם חוות לון מונטנה – לא לעבור את זה על ידי! גם אתה יכול להכין רוטב בייקון חם בבית., ו סלט פסטה עם תירס, בייקון, רוטב ראנץ חמאה.

הוראות

1
שים את הבצל האדום הפרוס בקערה בינונית. בסיר קטן, לחמם את חומץ היין האדום עם הסוכר על חום גבוה בינוני עד רק מתחיל להתבשל והסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את חומץ חם על בצל אדום פרוס ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מסננים, הזמנת 1 1/2 כפיות של נוזל כבישה בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בקערה בינונית, לטאטא את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 10 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים כל פיסת בייקון לשניים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם אבקת השום, קאיין, אבקת בצל, פפריקה מעושנת, 2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בקערה בינונית, להשרות את כבדי העוף בכוס 1 של חלב חמאה במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להוסיף את 1 1/2 כוסות הנותרים של חלב חמאה לקערה. לדלות את כבדי העוף בקמח מתובל עד מצופה, ואז redip כבדי העוף בחמאה לדלות שוב בקמח כדי מעיל כפול.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 32
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מטגנים את הכבדים עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
12
מסננים את כבדי העוף על מגבות נייר ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
בקערה, לזרוק את העגבניות, פטרוזיליה וסלרי צלעות ועלים.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מוסיפים את הבצל כבוש ואת 1 1/2 כפיות שמורות של כבישה נוזלית. כפית רוטב החווה על צלחות. למעלה עם סלט עגבניות, כבדי עוף ובייקון ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
רוטב ראנץרוטב ראנץ
בצל כבושבצל כבוש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר

מרכיבים

170פלפל האבנרופרוסות של קותלי חזיר מעושנים מעושניםפרוסות של קותלי חזיר מעושנים מעושנים2קרום: פירורי קרקר גרהםכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם340פלפל האבנרועגבניות שרי ירושה, חצויעגבניות שרי ירושה, חצוי454פלפל האבנרוכבד עוף, גזוז ושטוףכבד עוף, גזוז ושטוף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עירית חתוכהעירית חתוכה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחיםעלי פטרוזיליה שטוחים1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון1גבינת פרמזן מגוררתפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כָּתֵףכָּתֵף1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה1קטןבצל אדום, חצוי דק פרוסבצל אדום, חצוי דק פרוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4צלעות סלרי רכות, פרוסות דק על ההטיה, משאיר שמורותצלעות סלרי רכות, פרוסות דק על ההטיה, משאיר שמורות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עצמי עולה (ראה הערה)קמח עצמי עולה (ראה הערה)1אוראו ממולאים כפולים1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה6קצת קישואים קצוציםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett
Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett
קלאסי, אלגנטי Ruwer ריזלינג עם פוטנציאל הזדקנות עצומה. יין זה מציג אף צמחי, הערות פירות בשלים על החיך, וחומציות ממריצה.