תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד עוף מטוגן, בייקון וסלט עגבניות עם רוטב חווה. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם אבקת שום, בצל, קמח עצמי עולהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. מתכונים דומים: רומיין בגריל וסלט עגבניות עם בייקון ורוטב חוות חמאה תוצרת בית, רוטב בייקון חם חוות לון מונטנה – לא לעבור את זה על ידי! גם אתה יכול להכין רוטב בייקון חם בבית., ו סלט פסטה עם תירס, בייקון, רוטב ראנץ חמאה.
הוראות
1
שים את הבצל האדום הפרוס בקערה בינונית. בסיר קטן, לחמם את חומץ היין האדום עם הסוכר על חום גבוה בינוני עד רק מתחיל להתבשל והסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את חומץ חם על בצל אדום פרוס ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מסננים, הזמנת 1 1/2 כפיות של נוזל כבישה בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בקערה בינונית, לטאטא את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 10 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים כל פיסת בייקון לשניים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם אבקת השום, קאיין, אבקת בצל, פפריקה מעושנת, 2 כפיות מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בקערה בינונית, להשרות את כבדי העוף בכוס 1 של חלב חמאה במשך 10 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להוסיף את 1 1/2 כוסות הנותרים של חלב חמאה לקערה. לדלות את כבדי העוף בקמח מתובל עד מצופה, ואז redip כבדי העוף בחמאה לדלות שוב בקמח כדי מעיל כפול.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 32
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מטגנים את הכבדים עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
12
מסננים את כבדי העוף על מגבות נייר ומיד מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
13
בקערה, לזרוק את העגבניות, פטרוזיליה וסלרי צלעות ועלים.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מוסיפים את הבצל כבוש ואת 1 1/2 כפיות שמורות של כבישה נוזלית. כפית רוטב החווה על צלחות. למעלה עם סלט עגבניות, כבדי עוף ובייקון ומגישים בבת אחת.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.