קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון

כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל, כתף של כבש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז, קבב כבש טלה טחון עם זיגוג רימון, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי Raita, ו מתלה כבש עם סלט חם של שעועית מעורבת ועגבניות צלויות איטיות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, מערבבים את המולסה עם הכמון, מיץ לימון, שמן זית ושום. לפזר את הבצל על צלחת תבשיל או פח צלייה עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הכבש על גבי הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
יוצקים את הזיגוג על הכבש. יש לשטוף את הקערה עם כ 200 מ " ל מים, ואז לשפוך אותו סביב לא על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מכסים את הצלחת עם מכסה או פח עם חתיכת נייר גדולה. צולים את הטלה, ללא הפרעה, במשך 3 שעות, ולאחר מכן להסיר את המכסה או לסכל ולהמשיך לצלות במשך 30 דקות כדי לתת את צבע הטלה. כאשר הטלה יש זמן שלה, לשפוך את המיצים, להסיר כמה שיותר שומן ככל האפשר, ואז לשפוך את המיצים בחזרה על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
ממש לפני ההגשה, בעדינות לזרוק את כל החומרים סלט יחד.
7
מגישים את הטלה עם הרוטב שלה, את הסלט וכמה לחמים שטוחים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה