כדורי אורז ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כדורי אורז ממולאים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 342 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פקורינו רומנו, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כדורי אורז ממולאים מטוגנים, מוצרלה - כדורי חצילים ממולאים ואורז, ו אורז זול קל שעועית ממולאים כדורי קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את ראגו (עד 3 ימים מראש)
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני. להתפורר בבשר ולהוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המים שניתנו על ידי הבשר הוא התאדה והבשר והבצל מתחילים להשחים, על 10 דקות.
מתבלים את הבשר והבצל קלות במלח. מערבבים את הגזר והסלרי וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות, פלפל אדום, ומלח לפי הטעם. התאם את החום לרתיחה והמשיך לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -30 דקות. אם הרוטב מתחיל להיצמד למחבת בכל עת במהלך הבישול, מוסיפים כמה כפות מים. מערבבים את האפונה ומבשלים עד שהם עדינים מאוד, על 10 דקות עבור אפונה קפואה 20 דקות עבור אפונה טרי. ראגו המוגמר צריך להיות צפוף ומופחת.
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.
בעוד ראגו מתקרר, להפוך את האורז
להביא את המניה או מים 2 כפות שמן זית לרתיחה בסיר 3 ליטר. מערבבים את האורז, להחזיר את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כדי רותח. לבשל את האורז, חשוף, עד אל דנטה-מכרז אבל המשרד—על 12 דקות.
מסננים את האורז ומתפרשים על מגש להתקרר לטמפרטורת החדר. כאשר האורז הוא מגניב, לגרד אותו לתוך קערת ערבוב והכה ב 4 ביצים וגבינה מגוררת.
קח קומץ (על 1/3 כוס) של תערובת אורז מקורר ולעצב אותו לכדור קטן בכף היד שלך. הפוך באר במרכז הכדור ושחרר ב 1 כף של ראגו. לעבוד את האורז כך שהוא מקיף לחלוטין את ראגו, מחדש ליצור את האורז לכדור חלק. המשיכו ליצור ארנסין עם שאר האורז וראגו.
לטאטא את 2 הביצים בקערת ערבוב.
מורחים את הקמח על צלחת אחת ופירורי הלחם על אחרת, בשכבה זוגית.
לדלות כמה כדורי אורז בקמח כדי מעיל כל הצדדים. הקש מעל קמח עודף.
מגלגלים את כדורי האורז בביצה המוכה למעייל, ומאפשרים לכל ביצה עודפת לטפטף בחזרה לקערה. לבסוף, לגלגל את כדורי האורז בפירורי הלחם, לחיצה קלה מעיל באופן שווה עם הפירורים.
הסר לתבנית אפייה נקייה. חזור עם כדורי האורז הנותרים.
אם אתה רוצה להגיש את כדורי האורז חם, לחמם את התנור ל 200° F או להגדרה הנמוכה ביותר. קו גיליון אפייה עם עובי כפול של מגבות נייר.
יוצקים את שמן הירקות ושמן הזית למחבת עמוקה. הכנס מדחום עמוק לטיגון בשמן וחמם את השמן על פני חום בינוני עד 375° F. (אם אתה עובד ללא מדחום, לבדוק את הטמפרטורה כפי שמכוונים להלן.) לאחר השמן מגיע לטמפרטורה, להתאים את החום מתחת לסיר כדי לשמור על טמפרטורה קבועה.
אם אתה לא עובד עם מדחום, לבדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה כדור אורז בשמן. זה צריך לתת את תוסס אך יציב לרחוש. אם שום דבר לא קורה, השמן לא חם מספיק; אם השמן סביב הלחם ציפוי פירורי שחין ו sputters, השמן חם מדי. התאם את החום בהתאם.
כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, בזהירות להחליק כשליש כדורי האורז לתוך השמן. מטגנים, הופכים לפי הצורך עם מלקחיים או כף מחוררת, עד חום זהוב פריך מכל הצדדים, על 4 דקות.
הסר את נייר מגבת מצופה גיליון אפייה, לשמור אותם חם בתנור אם אתה רוצה. מטגנים את כדורי האורז הנותרים. את הארנסין ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מהמטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה מטיצ 'יו בסטיאניץ' זכות יוצרים (c) 2001 מאת לידיה מטטיצ 'יו בסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק.העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.