כדורי ביזון מזרח תיכוניים עם רוטב כוסברה-יוגורט
רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. אם יש לכם כוסברה, זרעי כמון, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: כדורי ביזון מזרח תיכוניים עם רוטב כוסברה-יוגורט, קציצות כמון מזרח תיכוניות, ו קציצות הודו מזרח תיכוניות בגריל.
הוראות
טוסט כל הזרעים במחבת קטנה על חום בינוני עד ארומטי מעט כהה יותר בצבע, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. מגניב. טוחנים היטב זרעים בטחנת תבלינים או מטחנת קפה.
מניחים כוסברה וכל שאר החומרים בבלנדר.
הוסף 1 כפית זרעי הקרקע ולעבד עד צורות רוטב חלקות, גירוד למטה הצדדים לעתים קרובות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מכסה רוטב וצינה. שמור נשאר זרעי הקרקע עבור כדורי בשר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור. אחסן את שאר זרעי הקרקע במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
חום 1 כף שמן במחבת קטנה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ו sauté עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 7 דקות (לא חום). מגניב. לזרוק פירורי לחם עם חלב בקערה קטנה כדי להרטיב.
מקום מקורר תערובת בצל, תערובת פירורי לחם, זרעי קרקע שמורות מרוטב כוסברה-יוגורט, jalapeño, ויוגורט במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד צורות מחית גס.
העברת תערובת לקערה בינונית.
מוסיפים ביזון, ביצה, כוסברה, מרווה, 1 כפית מלח גס, פלפל, ואולספייס. שימוש בידיים או במזלג, לערבב עד רק מעורבב. באמצעות ידיים לחות, טופס תערובת ביזון לתוך 1 1/4 אינץ ' כדורים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה כבדה על חום בינוני. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל קציצות עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מעבירים כדורי בשר לתבנית אפייה.
מניחים בתנור כדי להתחמם עד 15 דקות.
מגישים קציצות עם רוטב כוסברה-יוגורט לטבילה.
* יוגורט עבה; נמכר בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות (כגון טריידר ג ' ו של מזונות מלאים), ושווקים יווניים. אם לא זמין, מניחים יוגורט חלב מלא בבד כותנה מצופה מסננת להגדיר מעל קערה גדולה. כיסוי וצינה 4 שעות כדי לנקז.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "