כוסות קיש בייקון-ברוקולי
אם יש לכם בערך 35 דקות לבלות במטבח, כוסות קיש בייקון-ברוקולי עשויות להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וקטוגני שכדאי לנסות. תמורת 1.76 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 271 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתכון זה מנה ל-2 מנות. מתכון זה אהוב על ידי 32 חובבי אוכל וטבחים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח מתובל, פלפל, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קיש בייקון ורוקט , קיש כרישה, פטריות ובייקון , וכוסות טוסט בייקון וביצה .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, הוציאו אותו למגבות נייר; סננו, תוך שמירה על כפית אחת של נוטפי הבייקון. בתוך הנוטפי הבייקון, טגנו את הברוקולי והבצל על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים.
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
בקערה קטנה, טורפים את הביצים, הפטרוזיליה, המלח המתובל אם רוצים והפלפל. מוסיפים את תערובת הבייקון והברוקולי ומוסיפים גבינה ועגבנייה.
יוצקים לשני רמקינים בנפח 280 מ"ל או כוסות קרם וניל מצופות בתרסיס שמן.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 22-25 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.