כופתאות תפוח קינמון
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו כופתאות תפוח קינמון. מנה אחת מכילה 827 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -41 גרם שומן . מתאים ל-2 מנות. תמורת $1.41 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 12 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם סוכריות לוהטות או מים, עמילן תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. כופתאות תפוחים קינמון-פקאן , כופתאות תפוחים בסירופ קינמון קרמל וכוסאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. בעזרת מזלג מערבבים פנימה מים עד ליצירת כדור.
מרדדים על משטח מקומח לגודל 14 אינץ'. x 7 אינץ'. מַלבֵּן; לחתוך מאפה לשניים.
קולפים ומגרעים תפוחים; מניחים אחד על כל ריבוע מאפה.
מערבבים סוכר וקינמון; כפית לתפוחים. מרטיבים את קצוות המאפה ומתאספים סביב תפוחים; לצבוט ולאטום.
מניחים כופתאות ב-9 אינץ' לא משומן. x 5 אינץ'. תבנית כיכר או תבנית רדודה 1-1/2-Qt. צלחת אפייה.
בסיר קטן מערבבים את הסוכר, הג'ינג'ים, עמילן התירס, המים והחמאה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב תכוף; להרתיח במשך 2 דקות.
אופים ב-400 מעלות למשך 35-45 דקות או עד שהמאפה מזהיב ותפוחים רכים.
מגישים חם עם שמנת אם רוצים.