קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

כיוונים מחדש עבור ריבה מבושלת CERTO או ג'לי

כיוונים מחדש עבור ריבה מבושלת CERTO או ג'לי
כיוונים מחדש עבור ריבה מבושלת CERTO או ג'לי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף התבלינים שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 1102 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לכם פקטין פירות certo, ריבה שלך, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. נסו גרנולה מושלמת-רימייק, מהדורה מחודשת בדיקה המוחית, ו ריבת מנגו CERTO (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן צנצנת: לשטוף צנצנת חצי ליטר אחד הלהקה בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
יוצקים מים רותחים על מכסה שטוח אחד בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
הכן אצווה משפט: למדוד ריבה או ג ' לי לתוך קטן (1-qt.) סיר. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שאינו מפסיק מבעבע כאשר מעורבב) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים סוכר, מיץ לימון ופקטין; מערבבים עד מעורבב היטב. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פקטיןפקטין
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת. מיד לשפוך לתוך צנצנת מעוקר. לכסות ולתת לעמוד עד 24 שעות כדי לבדוק סט של ריבה או ג ' לי. בינתיים, חנות פתח נרתיק של פקטין במקרר. חנות צנצנת ריבה או ג ' לי מ אצווה המשפט במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
8
הכן את שארית האצווה: אם אצווה המשפט קובע משביע רצון, להכין את שארית אצווה ב 6-עד 8-qt. stockpot, remaking לא יותר מ 8 כוסות ריבה או ג 'לי בבת אחת ושימוש בכיוונים זהים עבור אצווה משפט עם המדדים המפורטים לעיל של סוכר, מיץ לימון פקטין עבור כל 1 כוס ריבה או ג' לי. מצקת לתוך צנצנות מעוקרים, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מצקתמצקת
9
צנצנות תהליך: להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות. עבור ג ' לי; 10 דקות. לריבה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
12
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע מכסים עם אצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.) Discard any שאריות פקטין in open pouch.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין