קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

כל פסטו עשב

כל פסטו עשב
כל פסטו עשב לוקח בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל תבלין שמגיש 8. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, פרמזן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לתפוח אדמה אפוי (אוורירי בכל פעם כשמשתמשים בטריק הזה) , דג חרב עם רוטב עשבי תיבול , וצלי צלעות עומדים עשבים ומלח .

הוראות

1
טוחנים את השקדים והשום במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים למעבד המזון את התרד, הגבינה, עשבי התיבול, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מערבבים את עשבי התיבול בדיוק מספיק כדי שיתערבבו, בערך 3 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את שמן הקנולה ושמן הזית כאשר מעבד המזון במצב נמוך. מתבלים במלח ופלפל. לערבב לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מעבירים את הפסטו לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים את העגבניות הקצוצות על גבי הקרוסטיני אם משתמשים ומעליהם פסטו. כל שאריות פסטו יש להניח בקערה ולכסות בניילון נצמד. מהדקים את הניילון ממש על גבי הפסטו ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח