קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד מריר-מתוק

כמהין שוקולד מריר-מתוק
כמהין שוקולד מריר-מתוק זה ... ללא גלוטן ומספק כ 30 מנות. מתאבן זה יש 78 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו שוקולד מריר-מתוק-כמהין כתומות, לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, ו שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
הסר מהחום; מגניב לפושר, 10 דקות.
3
בינתיים, מערבבים 7 אונקיות שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הסר מהחום.
5
הוסף 2 אונקיות שוקולד; מערבבים עד חלקה. מערבבים בקרם. צ ' יל בסיס כמהין עד המשרד מספיק כדי להתגלגל, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
6
קו מעוטר תבנית אפייה עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
לגלגל 2 כפיות בסיס כמהין בין קצות האצבעות לכדור.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
8
העברה לגיליון מוכן. חזור עם בסיס כמהין שנותר. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1
קו אחר גיליון אפייה מעוטר בנייר שעווה. מערבבים שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים רק עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הסר מהחום. מגניב במקצת.
3
סקופ כמה שוקולד חם (לא חם) נמס לתוך כף היד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
מניחים 1 כמהין צונן ביד להתגלגל בכף למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5
העברה לגיליון מוכן. חזור עם שאריות שוקולד מומס וכמהין, מחממים מחדש שוקולד במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
6
רול אבקת קקאו אם תרצה. עבור וריאציות, ראה עמוד 61 לקבלת הוראות על גלגול תוספות. להירגע עד המשרד, על 1 שעה. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.