קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד מריר-מתוק

כמהין שוקולד מריר-מתוק
כמהין שוקולד מריר-מתוק זה ... ללא גלוטן ומספק כ 30 מנות. מתאבן זה יש 78 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו שוקולד מריר-מתוק-כמהין כתומות, לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, ו שוקולד צ'ארלס שוקולד מריר כמהין שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; מגניב לפושר, 10 דקות.
3
בינתיים, מערבבים 7 אונקיות שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
הסר מהחום.
5
הוסף 2 אונקיות שוקולד; מערבבים עד חלקה. מערבבים בקרם. צ ' יל בסיס כמהין עד המשרד מספיק כדי להתגלגל, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
קו מעוטר תבנית אפייה עם נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
לגלגל 2 כפיות בסיס כמהין בין קצות האצבעות לכדור.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
העברה לגיליון מוכן. חזור עם בסיס כמהין שנותר. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1
קו אחר גיליון אפייה מעוטר בנייר שעווה. מערבבים שוקולד בקערת מתכת על סיר של מים רותחים רק עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
הסר מהחום. מגניב במקצת.
3
סקופ כמה שוקולד חם (לא חם) נמס לתוך כף היד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
4
מניחים 1 כמהין צונן ביד להתגלגל בכף למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברה לגיליון מוכן. חזור עם שאריות שוקולד מומס וכמהין, מחממים מחדש שוקולד במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
כמהיןכמהין
6
רול אבקת קקאו אם תרצה. עבור וריאציות, ראה עמוד 61 לקבלת הוראות על גלגול תוספות. להירגע עד המשרד, על 1 שעה. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.