קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

כנפי עוף במרינדה פשוטות

כנפי עוף במרינדה פשוטות
כנפי עוף מושרות פשוטות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם סוכר חום, חרדל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 39%. נסו כנפי עוף במרינדה, כנפי עוף במרינדה, ו כנפי עוף במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את רוטב הסויה, סוכר חום, שרי, חרדל, ואבקת שום בקערה. מסדרים את כנפי העוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ושופכים מרינדה על העוף. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
אבקת שוםאבקת שום
סוכר חוםסוכר חום
רוטב סויהרוטב סויה
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
חרדלחרדל
שרי.שרי.
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את עטיפת הפלסטיק מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד כנפי העוף כבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה, צולה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.