כנפי עוף במרינדה פשוטות
כנפי עוף מושרות פשוטות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם סוכר חום, חרדל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 39%. נסו כנפי עוף במרינדה, כנפי עוף במרינדה, ו כנפי עוף במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את רוטב הסויה, סוכר חום, שרי, חרדל, ואבקת שום בקערה. מסדרים את כנפי העוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ושופכים מרינדה על העוף. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר את עטיפת הפלסטיק מתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד כנפי העוף כבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה, צולה מדי פעם.