קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית וטארט בצל מקורמל

כרובית וטארט בצל מקורמל
כרובית וטארט בצל מקורמל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 457 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קרום עוגה, גבינת gruyère, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו כרובית וטארט בצל מקורמל, טארט בצל מקורמל, ו טארט בצל אדום מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים עד 218°. לזרוק כרובית עם 1 כף שמן זית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מורחים על תבנית אפייה גדולה, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים מלח ופלפל. צלי 15 דקות, הפוך פרחים. המשך צלייה עד מכרז, כ -25 דקות יותר. כרובית מגניבה, ואז פרוסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף עם שמן כמהין; לזרוק. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
5
לחץ על קרום העוגה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קו פאי קרום עם נייר; למלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים קרום 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר רדיד ומשקולות עוגה; אופים עד הקרום הוא זהוב, כ 5 דקות, הקשה על הקרום עם גב של מזלג אם בועות טופס. קרום מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
8
חום שנותר 1/2 כפות שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים בצל; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד הבצל הוא חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם, כ 40 דקות. מגניב במקצת. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. אחסן את הקרום בטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה כרובית ובצל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
10
מברשת התחתונה ואת הצדדים של הקרום עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
11
מורחים בצל בקרום. סדר כרובית באופן שווה מעל. מניחים טארט על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
12
להקציף ביצים הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
13
יוצקים תערובת על מילוי במחבת טארט; מפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
14
אופים עד טארט הוא זהב במרכז מוגדר, כ 40 דקות.
15
העברה ל rack; מגניב 15 דקות לפני ההגשה.