גשו לסופר וקנו שיני שום, פרמג'יאנו-רג' יאנו, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק גראטן, כרוב וכרוב ירוק Gratin, ו מרק שעועית וקולר לבן.
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את הכרוב עם מים מלוחים, ואז לחמם ומרתיחים עד במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים היטב וחותכים לחתיכות קטנות. תניח בצד.
3
מחממים את התנור ל 475ºF. לשפשף במרץ את החלק הפנימי של צלחת 10 או 12 אינץ ' עם שום כתוש. השליכו את השום המרוסק והניחו את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חום 2 כפות שמן במחבת sauté גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
7
מוסיפים את כרוב הירוקים, מערבבים למעיל, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את השעועית, בשר, 2 כפות של פרמזן-רג ' יאנו, 1 כף שמן, רוזמרין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano Reggiano
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מים כדי לאפשר
דַק-
10
הוסף מספיק של שעועית שמורות בישול נוזלי כדי להרטיב, ולאחר מכן להפיץ את התערובת בצלחת מוכנה. למעלה עם פירורי הלחם ופרמזן שנותר-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
טפטוף עם השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
12
מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד המילוי חם ותוסס, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
הסר את רדיד ואופים עד החלק העליון של gratin הוא זהב וקשוח, על עוד 10 דקות.