כרוב כבוש לשימורים
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ופודמאפ הור ד ' אובר ידידותי? כרוב כבוש לשימורים יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 157 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כלמתכונים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 90%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלק כבוש (לשימורים), עוגת שימורים ביתית, ו היום שלי של רוטב ספגטי שימורים.
הוראות
הסר עלים חיצוניים וכל מנות לא רצויות מראשי כרוב בוגרים מוצקים; לשטוף ולנקז.
חותכים לחצאים או לרבעים; הסר ליבה. השתמש במגרסה או בסכין חדה כדי לחתוך כרוב לגזרים דקים בעובי של אגורה.
בקערה גדולה, לערבב היטב 3 כפות מלח עם 5 קילו. כרוב מגורר.
תנו לכרוב מלוח לעמוד מספר דקות כדי לנבול מעט; זה מאפשר אריזה ללא שבירה מוגזמת או חבורות של הגזרים.
ארזו כרוב מלוח בחוזקה ובאופן שווה למיכל כבישה גדול ונקי. בעזרת כף עץ, טאפר או ידיים, לחץ כלפי מטה בחוזקה עד שהמיץ עולה לפני השטח.
חזור על רטוש, המלחה ואריזה של כרוב עד מיכל מלא עד 3 עד 4 אינץ ' של הדף. אם מיץ אינו מכסה כרוב, להוסיף מלח: 1 1/2 כפות מלח 1 ליטר מים; להביא מלח לרתיחה; מגניב.
מכסים כרוב עם מוסלין או בד גבינה ותוחבים את הקצוות כלפי מטה אל פנים המיכל. משקל כרוב תחת מלח. היווצרות בועות גז מעידה על תסיסה.
הסר וזורק היווצרות חלאות בכל יום. טמפרטורת החדר של 70 מעלות עד 75 מעלות צלזיוס היא הטובה ביותר לתסיסת כרוב. התסיסה הושלמה בדרך כלל תוך 3 עד 6 שבועות.
כדי יכול: להביא כרוב כבוש לרתיחה (185 עד 210מעלות ו). לא להרתיח. ארוז כרוב חם לצנצנות חמות והשאיר שטח ראש בגודל 1/2 אינץ'.
הסר בועות אוויר. התאם כובעים. תהליך ליטר 15 דקות, ליטר 20 דקות, בתוך פחית מים רותחים.