לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לגרניאן לנסות כרוב ניצנים מוקרם ופטריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. אם יש לך כרוב ניצנים, עלי פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לזניה כרוב ניצנים, לזניה ירקות שורש וכרוב ניצנים, ו כרוב ניצני פטריות בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אטריות לזניה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ומכסים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
בואו להשרות 15 דקות, ולאחר מכן לארגן על מגבת מטבח נקייה או מגבות נייר לייבוש. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים 1/4 של פטריות בקערה של מעבד מזון. דופק עד קצוצים בערך, 6 עד 8 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד. חזור עם שלוש קבוצות שנותרו של פטריות. התאם את מעבד המזון עם מצורף פומפיה וגרר את כל כרוב הניצנים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים חמאה במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק על חום גבוה עד הקצפה תתחלף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל הלחות העודפת מתאדה ופטריות מתחילות לרחוש וחום, כ -12 דקות. כאשר פטריות הם השחמה, להוסיף שאלוט, שום, טימין. לבשל, ערבוב, עד שאלוט הם שקופים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים 1 כוס שמנת כבדה ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת למשחה רופפת, כ 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
9
מעבירים לקערה גדולה ומוחקים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מחממים שמן במחבת שעכשיו ריקה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף כרוב ניצנים מגולחים. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חרוך היטב על רוב הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12
להוסיף כוס הנותרים שמנת כבדה ומבשלים עד מופחת עקביות כמו רוטב רופף. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, עד חום חיוור ואגוזים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף חלב בזרם דק, יציב. מביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
16
הסר מהחום ומערבבים אגוז מוסקט ו 3/4 של מוצרלה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
17
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 400 ° F. להרכיב לזניה, להניח 1/6th של רוטב גבינה על החלק התחתון של מחבת לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
תוסיף שלוש אטריות. למעלה עם 1/4 של תערובת כרוב ניצנים, 1/4 של תערובת פטריות, עוד 1/6 של רוטב גבינה, ופיזור של מוצרלה מגוררת. חזור על אטריות, נבטים, ושכבת פטריות עוד שלוש פעמים. למעלה עם שלוש האטריות האחרונות, רוטב גבינה שנותר, ומוצרלה מגוררת נותרת.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
רוטב גבינה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רי
נבטים
19
מעבירים לתנור ואופים עד מחומם דרך העליון הוא השחמה תוססת, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
הסר מהתנור מפזרים פרמזן ופטרוזיליה, תן לנוח 10 דקות, ומגישים.