כרוב פיקנטי קמחי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קוריאנים, אז תנו הזדמנות ל כרוב פיקנטי קמחי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו כרוב נאפה, שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 14%. מתכונים דומים: כרוב פיקנטי, גזר ודייקון קמחי, קמחי (חמוץ כרוב נאפה מתובל מסורתי), ו קימצ'י / קימצ' י/גימצ'י (כרוב מתובל קוריאני מותסס).
הוראות
חותכים את הכרובים חצי לאורכו לקצץ את הקצוות. לשטוף ולחתוך לחתיכות על 2 אינץ ' מרובע.
מניחים את הכרוב לתוך שקיות גדולות resealable ומפזרים מלח על העלים כך שהם מצופים באופן שווה. השתמש בידיים שלך כדי לשפשף את המלח אל העלים. לאטום את השקיות ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות.
יש לשטוף את המלח מעלי הכרוב ולאחר מכן לנקז ולסחוט כל נוזל עודף.
מניחים את הכרוב במיכל גדול עם מכסה הולם הדוק. מערבבים ברוטב דגים, בצל ירוק, בצל לבן, שום, סוכר וג ' ינג ' ר.
מפזרים את אבקת צ ' ילה הקוריאנית על התערובת. ללבוש כפפות פלסטיק כדי להגן על הידיים ולשפשף את אבקת צ ' ילה לתוך עלי הכרוב עד מצופה באופן שווה. לאטום את המיכל ולהגדיר במקום יבש קריר. השאר ללא הפרעה במשך 4 ימים. מקררים לפני ההגשה, ולאחסן במקרר עד 1 חודש (אם זה נמשך כל כך הרבה זמן!).
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Indaba Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
קיווי ארומטי וניואנסים מלון על האף. שפע של מלון טרופי טעים וטעמי הדר. כבד משקלאמצע החיך עם גימור ארוך כי יש מגע של תבלין.זוג עם: מוצרלה טרי, שרימפס ברביקיו, פסטות קלות, סנאפר אדום, כופתאות, סאטה עוף או סלט ירוק מעורב.