קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

כריכי ביצה פתוחים עם סלט ארוגולה

כריכי ביצה פתוחים עם סלט ארוגולה
כריכי ביצה פתוחים עם סלט ארוגולה עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 183 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם ביצים, שמן זית, של לחם פריך, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלט עוף ארוגולה סנדוויצ'ים עם פנים פתוחות, כריכי תאנה עם פנים פתוחות עם ארוגולן ופרמזן, ו כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת.

הוראות

1
מערבבים שום ומיונז יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מורחים מיונז בצד 1 של פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
מערבבים ארוגולה עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור בקערה עד מצופה; מחלקים ארוגולה ברבעיות, הצבת כל חלק על גבי צד מיונז של פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לרסס מחבת עם ספריי בישול, במקום מעל חום בינוני גבוה, ולשבור ביצים למחבת, אחד בכל פעם. מבשלים בצד אחד רק עד שהלבנים מוצקים והחלמונים מעט נוזליים, 2 עד 3 דקות. ביצי עונה עם מלח ופלפל שחור. מניחים בעדינות ביצה על כל כריך עם פנים פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'