כריכי ביצה פתוחים עם סלט ארוגולה
כריכי ביצה פתוחים עם סלט ארוגולה עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 183 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם ביצים, שמן זית, של לחם פריך, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלט עוף ארוגולה סנדוויצ'ים עם פנים פתוחות, כריכי תאנה עם פנים פתוחות עם ארוגולן ופרמזן, ו כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת.
הוראות
מערבבים שום ומיונז יחד בקערה קטנה.
מורחים מיונז בצד 1 של פרוסות הלחם.
מערבבים ארוגולה עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור בקערה עד מצופה; מחלקים ארוגולה ברבעיות, הצבת כל חלק על גבי צד מיונז של פרוסת לחם.
לרסס מחבת עם ספריי בישול, במקום מעל חום בינוני גבוה, ולשבור ביצים למחבת, אחד בכל פעם. מבשלים בצד אחד רק עד שהלבנים מוצקים והחלמונים מעט נוזליים, 2 עד 3 דקות. ביצי עונה עם מלח ופלפל שחור. מניחים בעדינות ביצה על כל כריך עם פנים פתוחות.